tak samozřejmně že je lepší zajet pro něco ven do zahraničí,jenom mě zaujala ta cena,nic víc,zajímá mě jak asi taková 550i za 350tis.může vypadat,dál je tam možný odpočet DPH,popravdě nevím jestli tak cena není už bez DPH,kdyby byla s Dph tak po odečtu by mě to vyšlo na stejný peníz jako před rokem současná 530d m-paket.
Jde mi zatím pouze o svědavost,550i v paketu je u nás jako šafránu a stejně nevím jestli bych do auto původem ČR vůbec šel,však to znáte

.Mobile...autoscout apod.stránky procházím tak nějak ob den,na tu co jsi sem dal v odkazu jsem tady koukal,bohužel je to jedna z prvních která se tam nachází,ale vypadá určitě o stopro lépe než ta česká,uvidime,na koupi nijak nespěchám,ono se to hlavně ve většině případů nevyplací,kor u motorizací 550i a tomu podobných
Jinak tour není podmínkou,spíš pokukuji po e60,toura mám doma,malý už je rok a půl takže těch krámů se už tolik nevozí a nafta už mně k smrti nudí,hlavně s mojim nájezdem 10tis./rok a samé krátké trasy,nic moc pro ropáka.Jediná podmínka je odpočet DPH,takže jsem omezen asi pouze v tomhle,na výbavě mi zase až tak nesejde,nejsem posedlej touhle uchylkou.
Ale stejnak,kdyby jste měl někdo cestu kolem jukněte jak na tom tahle pražská 550i je...díky moc