muze mi nekdo napsat jak se pozna na pristrojovce ze uz je motor nazhaveny ja tam nevidim zadnou kontrolku zhaveni tak nevim jestli mi to fuguje to zhaveni DIK ZA ODPOVED
když žhaví napíše ti dole pod budíkama PRE HEATING, jak to zhasne startuj...ale žhaví jen v mrazech a i potom až po celonočním stání, když stojí jen 8 hodin, nevystydne úplně a nežhaví ani když je mráz...
zdravim chci se zeptat mam to same pri mrznuti nenastartuju a pise to vorgluhen . zhavice mam nove , jde nejak promerit ty kabely co vedou ke zhavicum i kdyz mam auto v teple v garazi?
Preheating - at temperatures below 5 °C, preheating takes place for at least 4 seconds. The preheating time increases as the temperature decreases.
After-heating
After-heating - takes place after engine start at temperatures below 20 °C in order to improve idle and exhaust characteristics.
Start preheating
Start preheating - takes place for approx. 10 seconds if after the preheating time has elapsed the engine is not started and the ignition remain on.
Jediné co může být špatné jsou žhaviče a relé spínání žhavičů
Najdes ho pod pravym pylovym filtrem v boxu s ridicima jednotkama. Cerna krabicka velikosti zapalek. Napojeny konektor + extra cerveny plusovy kabel s ockem.
nasel jsem tedy hlavni cervenej z toho je veden mensi cervenej k modremu relatku . to by melo byt ono? jesteli ano kdyz vyndam to relatko da se nejak poznat nebo promerit jestli je dobre?
no nejspis jsem asi slepej ale tohle tam fakt nikde neni proste je tam jen obyc relatko modre a pak takove podlouhle hnede nejake dve velke krabicky coz budou asi jednotky a jinak nic
tak nejakou cernou krabicku jsem nasel v te bile bedne
je tam znak bmw a cislo za tim 2 246 919
podtim je nejakej symbol a napis UHER a pak cislo 72 RB 510
???
Melo by to mit podlouhlej konektor. 12 pinovej. Ted jsem to delal v praci. Vyhorela diky tomu komplet motorova elektrika. Oprava krasnych 1200 €. Na cislo ty jednotky ti muzu zitra kouknout. No a koukal jsem do toho a moc na opraveni tam toho neni. Jeden tistak...... A to je vse.
kdyz budes tak hodny tak na to mrkni ja tam mam z toho 11 vyvodu ( nebo nevim jak se tomu rika) + je tam zavit na to ocko na privod. mam to rozebrane je tam tistak ale ze by na nem bylo videt ze je nejak vypalenej nebo to smrdelo to ne , vypada to jako nove. promerit to asi nejak nepujde abych zjistil jestli je dobre nebo ne?