Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
523 TOURING E39 PARKOVACI SENZORY
C je posledni, uplne nakonci tvojho BMW,
Original cuvacie senzory si neviem predstavit robit to bez demontovaneho narazniku ale predpokladam ze mas univerzali ktore sa len vrtaju a kabliky sa tahaju do RJ-PDC ktoru ty už len potrebujes napojit.
By ma to celkom zaujimalo ako ste to robili, asi si nemal vobec cuvacie senzory a co diery do vysuhy? Trosku to popis zaujima ma to! Dakujem.
UPni fotku THX!
Original cuvacie senzory si neviem predstavit robit to bez demontovaneho narazniku ale predpokladam ze mas univerzali ktore sa len vrtaju a kabliky sa tahaju do RJ-PDC ktoru ty už len potrebujes napojit.
By ma to celkom zaujimalo ako ste to robili, asi si nemal vobec cuvacie senzory a co diery do vysuhy? Trosku to popis zaujima ma to! Dakujem.
UPni fotku THX!
DOSTALI JSME UPLE OBYCEJNE SENZORY 4KS OD RODICU,DVA JSEM DAL DO BOCNICH CERNYCH LIST A DVA NAVRTAL DO NARAZNIKU.KDYŽ SUNDAŠ TEN ŘERNY PLAS Z VRCHNI ČASTI UVIDIS TAM PŘÍMO ZNAČKY KDE SE DIRY MAJI VRTAT POZOR NEVRTAT MOC VYSOKO MIN 3-4 CM O OKRAJE Z DRUHE STRANY JE V OCELOVE VYSTUŽI NA TO OTVOR CCA 6X6CM TAKŽE NA KANALE V POHODĚ PROTAHNEŠ KABELY A PROTAHNEŠ PRUCHODKOU V PRAVE ČASTI KAROSERIE.JELIKOŽ SENZORY BYLY VŠECHNY ČERNE DOOBĚDNAL JSEM DVA DO NARAZNIKU V BARVE AUTA-STŘIBRNE.
bernaua píše:DOSTALI JSME UPLE OBYCEJNE SENZORY 4KS OD RODICU,DVA JSEM DAL DO BOCNICH CERNYCH LIST A DVA NAVRTAL DO NARAZNIKU.KDYŽ SUNDAŠ TEN ŘERNY PLAS Z VRCHNI ČASTI UVIDIS TAM PŘÍMO ZNAČKY KDE SE DIRY MAJI VRTAT POZOR NEVRTAT MOC VYSOKO MIN 3-4 CM O OKRAJE Z DRUHE STRANY JE V OCELOVE VYSTUŽI NA TO OTVOR CCA 6X6CM TAKŽE NA KANALE V POHODĚ PROTAHNEŠ KABELY A PROTAHNEŠ PRUCHODKOU V PRAVE ČASTI KAROSERIE.JELIKOŽ SENZORY BYLY VŠECHNY ČERNE DOOBĚDNAL JSEM DVA DO NARAZNIKU V BARVE AUTA-STŘIBRNE.
+- ako to ma touring v originaly, UPni foto PLS.
Mas to fakt super, pekna praca, sice to neni original ale to pes j.b.l ze to neni, vypada to super, este to napoj a mas hotovo.
Ja to mam sice original ale vedel by som si predstavit aj tuto verziu.
Dorabal som už niekolko cuvacich a aj parkovacich senzorou, sice vzdy origo ale dobra moznost aj toto.
Ja to mam sice original ale vedel by som si predstavit aj tuto verziu.
Dorabal som už niekolko cuvacich a aj parkovacich senzorou, sice vzdy origo ale dobra moznost aj toto.
Ödkaz na manuál: http://ulozto.cz/hledej?q=e39+manual