Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
navi cd
- cmelak
Buď si to vypálil na nekvalitní CD (MK3) nebo DVD (MK4), musíš to taky vypalovat nejmenší rychlostí. A nebo nejhorší varianta a to ta, že máš mechaniku která dosloužila.
MK3 žere jen CD a mapy zobrazuje jen z ptačí perspektivy.
MK4 žere CD i DVD a taky na samotný mechanice je nápis "DVD" − je rychlejší, a má mapy v 3D
Jinak nemusel si zakládat nový téma, mohl si se zeptat v tom tématu kde jsem vkládal odkaz ke stažení map.
MK3 žere jen CD a mapy zobrazuje jen z ptačí perspektivy.
MK4 žere CD i DVD a taky na samotný mechanice je nápis "DVD" − je rychlejší, a má mapy v 3D
Jinak nemusel si zakládat nový téma, mohl si se zeptat v tom tématu kde jsem vkládal odkaz ke stažení map.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
-
ano, laser prostě odchází. Hlavně u starších aut. Jestli Ti to fakt nebere originál lisovaný, tak je v problém v mechanice - snad jen v té optice. Já kupoval do své novou mechaniku za 2.000,-
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
vyskusaj napalit CD9 http://www.bmwklub.sk/navody-a-manualy/ ... 48301.html ale na DVD alebo singlelayer DVD http://www.bmwklub.sk/navody-a-manualy/ ... 63494.html pricom vyskusaj kupit - DVD aj + DVD, castokrat ked updatujem MK4 maju laser v zlom stave ale nastastie niektory typ DVD citaju v pohode ale uz si nepamatam aky
CD9 už mám stažený a vypálený nejpomalejší možností na DVD verbatim + i - , i CD jsem zkoušel +/-, 2 origo taky na pí**, ted zkoušim sosnout ten druhej link ten má asi 4,4gb což je 6x větší než CD9 a dám vědět jak to dopadlo, každopádně si myslim že sem v díře a budu muset koupit mechaniku.
Jak to funguje v BMW servisu když budu chtít novou mechaniku protože mi to nefunguje, vymění jí a když to nebude fungovat tak si ji zas vymontujou a poradí, nebo prostě kupuju mechaniku kterou mi namontujou tady máš a čus. Nebo si ji koupim jako mechaniku a zapojim stejne jako u kompu?
Jak to funguje v BMW servisu když budu chtít novou mechaniku protože mi to nefunguje, vymění jí a když to nebude fungovat tak si ji zas vymontujou a poradí, nebo prostě kupuju mechaniku kterou mi namontujou tady máš a čus. Nebo si ji koupim jako mechaniku a zapojim stejne jako u kompu?
-