Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E34 - jak odemknout? Mohu jen do kufru [VYŘEŠENO - 3 strana]
Storm píše:On nemá klíče od předních dveří ?? Tak to jsem blbec já, to jsem přehlídl
Klíče by byly, zámky v klice ne... viz foto:

jinak díky za ostatní rady a SZ, zkusím to všecko zase omrknout a uvidím, co se dá dělat no... jinak to lanko co sem já našel za tapcem té sedačky je na obrázku ta 12ka. Ten bovden sem nikde neviděl.
kdybych teď nemusel řešit stěhování a další finančně náročný věci, tak dám peníz zámečníkovi ale i tak, zajímá mě jak se dostat do svýho auta do budoucna. Asi pak někde z vrakáče koupim nějakou kliku se zámkem aspoň na jedny dveře.
hubajzed píše:OT:
Sem si rikal ze tohle auto znam z LTM .) Takovej fuj diody ve svetlech žejo ?
Nevím o žádnejch diodách, mám sice angely ale s obyč parkovačkama - https://dl.dropbox.com/u/28195421/Cars/IMG_1351.JPG
a mám ho v LTM asi měsíc. Tmavě zelená metalíza. Nejčastěji prakuju v ulici Na Valech

ty paky u sedaku mam obě ulomene, se sedačkami jsem se namrdal taky dost ja zas měl jiny probem přelomil se mi kabel dalky do kufru a kufr nešel otevřit(klič nepasuje asi se měnila spinačka bo co) a jelikož ty obě paky chyběli nebylo možne sklopid sedačky a dostat se do kufru
použij info co jsem ti poslal za 5 minut(dle šikovnosti) to budeš mit vyžešeny

Raito píše:hubajzed píše:OT:
Sem si rikal ze tohle auto znam z LTM .) Takovej fuj diody ve svetlech žejo ?
Nevím o žádnejch diodách, mám sice angely ale s obyč parkovačkama - https://dl.dropbox.com/u/28195421/Cars/IMG_1351.JPG
a mám ho v LTM asi měsíc. Tmavě zelená metalíza. Nejčastěji prakuju v ulici Na Valech
Aha ok tak ta hnusna byla cerna

Ja obcas stojim se svym pohrebakem u Alberta a jezdim po LTM porad, poznavaci znameni je bile AE jako denni sviceni

Cheat z GTA:SA mi radí?
díky, ale dneska se mi povedlo díky ARMAN otevřít tu kapotu čínskou hůlkou na jídlo... trvalo to asi 3 sekundy, až sem nestíhal žasnout
Zkusím teď připojit tedy baterku na nějakej plusák tam a uvidím no, jestli mam plus z baterky uzeměnej, tak budu v nejhorším případě nedobrovolně "pájet"...

Zkusím teď připojit tedy baterku na nějakej plusák tam a uvidím no, jestli mam plus z baterky uzeměnej, tak budu v nejhorším případě nedobrovolně "pájet"...
-
Tak všem moc děkuji za rady a návody. Nakonec jsem postupoval tak, že jsem si otevřel tu kapotu (opravdu jednoduché), našel jsem si "+box" (taková krabička hnedka vedle pojistek, co jsem vykoukal tak je to taková "stanice" mezi přívodem proudu z baterky a startérem kam se právě má připojit externě baterka) a opatrně nejdříve připojil na baterku startovací kabel a druhým koncem párkrát zkusmo šrtnul.. no a nic se nedělo, tak jsem to připojil a mínus ukostřil a voalá, dálkou jsem si auto odemkl.... zachránilo mne to, že plus od baterky zůstalo opřený o to čidlo co je tam pod sedačkou, který je potažený gumou, takže nakonec nebylo ukostřený, jak jsem se bál.
Ještě jednou díky. V příloze je fotka z radosti, bohužel jsem měl už v mobilu slabou baterku a nechtělo mi to fotit s bleskem, tak jsem svítil pouze čelovkou.
Ještě jednou díky. V příloze je fotka z radosti, bohužel jsem měl už v mobilu slabou baterku a nechtělo mi to fotit s bleskem, tak jsem svítil pouze čelovkou.
- Přílohy
-
- Juch!
- IMAGE00097.jpg (26.7 KiB) Zobrazeno 70 x
'81 E28 528i | '83 E28 528i | '86 E24 635 CSi | '86 E23 735iA | '91 E32 735iA | '96 E36 328i Turbo | '98 E38 740iL | '99 E46 316i