Jedna se o e39 530dA 2001
V Bmw mi doporučil po sjeti predku bud Textar,nebo Brembo
Jednalo se o 7500,desky+kotouce a dalsi kluci mi sehnali za 5000 komplet Trw pro tento vuz.Buhuzel jsem mel asi volit vetsi kvalitu, kdyz brzdim, cely se to sere.. Rad bych to pricetl pneu, ktery uz sou na vyhozeni. Avsak je mozne ze nahodim letni a budu shanet brzdy+kotouce. Mam na nich tak 2tis km
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Můžu spíš nějaké doporučení?
Nepíšu že doporučili,ale doporučil,tudíž jsem myslel něco menšího než BMW.Blbě jsem to napsal,je to BMW Náchod a doporučil mi to,na co jsem měl....
Mám to chápat tak že špička je třeba ATE?To jsem tam měl.
Pouze original. Vse ostatni se zvlni, i kdyz brzdy "zajizdis" - vlastni dost draha zkusenost. Ani ATE to nezvladly. Jsou sice drazsi, ale porad jsou levnejsi nez predchozi tri sady neoriginalu.
Já jsem teda TRW měl a nemůžu si ztěžovat, v brzdách bych problém asi neviděl... Zajížděl jsem je jen chviličku a když jsme jeli na BIG, tak jsem brzdil na dálnici z 200 na asi 20km/h a brzdy se nezvlnily. Měl jsem je za podobnou cenu co ty.
Don píše:Pouze original. Vse ostatni se zvlni, i kdyz brzdy "zajizdis" - vlastni dost draha zkusenost.
Moja skúsenosť je tiež taká, ale prvýkrát som sa popálil s origo u E39, menené pred cca. 5k km komplet predok aj zadok, zabrzdené správne (niesom beginner) a z ničoho nič začali hádzať (nevzal som ani vodu, ani sneh, nič), skrútili sa
filini28 píše:Origínal je co teda za značku?Co tam bylo při koupi nového vozu?
Na 530dA som tam mal ak si dobre pamätám originál nápisy doštičky od Juridu vpredu a od Textaru vzadu. Kotúče som nevidel, že by mali označenie výrobcu
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
ATE největší mrdky. Přední kotouč stál 3tis. a po 2tis.km bez žádného extra tvrdého brzdění se zvlnily. Reklamace nebyla uznána s tím, že házení je v normě. Na prémiovou značku jednání prasat!! Už nikdy víc ATE...chtěl jsem si připlatit za kvalitu a zbyly mi z toho jen kopajíí brzdy!
brazillian píše:ATE největší mrdky. Přední kotouč stál 3tis. a po 2tis.km bez žádného extra tvrdého brzdění se zvlnily. Reklamace nebyla uznána s tím, že házení je v normě. Na prémiovou značku jednání prasat!! Už nikdy víc ATE...chtěl jsem si připlatit za kvalitu a zbyly mi z toho jen kopajíí brzdy!
ti to píšou všichni, pouze originál,je rozdíl originál kotouč z Ate a pro Aftermarket
osobně jsem nikdy neměl problém s kotoučema na BMW,protože jsem je nikdy nemusel kupovat nové
Vesa88 píše:Zkus si nechat vyvazit kola... kdyz mi brydeni zacalo hazet s celym autem a prezul jsem na zimaky vse prestalo... A nebo nejaka vule na podvozku...