Konečně jsem se dokopal k tomu, abych opravil mechaniku navigace. Takže jsem ji rozebral a zjistil jsem, že si jí někdo spetl asi s měničem a narval tam dvě cd a ani jedno z nich nebylo to co tam má bejt.
Mechanika chtěla trošku pošolichat, aby uměla sama cd přijmout a vysunout a vše fungovalo jak má.
Dneska ráno jsem si i vypálil CD s mapami, že ji zkusím, ale když jsem cd vložil a chvilce vyjelo ..
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
spíš ta mechanika nedokáže načíst to CD - asi už to má za sebou... Nedávno jsem vypaloval taky mapy a v mé MKIII v pohodě ve švagrově MKIII pořád vyjíždělo...
Mohl bys ještě zkusit pročistit laser uvnitř, ale předpokládám, že když už jsi to měl venku a rozebraný tak jsi to celý čístil..
to může být také. Ideální by bylo pokud by jsi měl originální CD. Pokud ho mechanika vyplivne, tak je to mechanikou
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
mitman píše:...A vypaloval rychlosti 10x .. není to třeba moc?
Možná i je. Ale hlavně by se to mělo vypalovat v MODE2 (XA)
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
mitman píše:A vypaloval rychlosti 10x .. není to třeba moc?
Jaj kdyz uz nekdo z vas pochopi ze vypalovani CD neni o rychlosti....Vsechny bmw mechaniky MK..X maji plastové čtecí čočky..plast postupně odchází až jednoho dne skrze něj paprsek nepřečte ani prd...
ps stejně pokud nemáš upravenej FW na mechanice v PC nebo trochu poladěnej IMGburn či jinej soft tak se ti nepodaří na CD zapisovat rychlostma jako je 1x2x,4x ..u mě to před FW custom setupem byla nejmensi rychlost 8x.
to Vlasta:
pokud vím tak Mode 2 byl potřeba pro update FW v MKIII, navíc pokud CD nenačteč do IMG v Mode 2 už z něj nikdy Mode 2 neudelas
hubajzed píše:Pokud vím tak Mode 2 byl potřeba pro update FW v MKIII, navíc pokud CD nenačteč do IMG v Mode 2 už z něj nikdy Mode 2 neudelas
V mode2 musí být vypálený i CD do NAVI01 v E65. A s načítáním do image to nemá nic společnýho (tam je to bit po bitu)
Jak rika vlasta, ja to pro sebe palil jeste na mk2, v modu2 ruzne rychlosti a bylo to kus od kusu...pak jsem nasel doma starou vypalovacku max 4x, nastavil na tvrdo 2ku rychlost...95% cd fcnich, rychlost 1 100% jedno jake medium. Nove mechaniky nedonutis jit pod rychlost 8, takze pokud bys mel problem klidne ti to smahnu
MODE2 jde ale jen u CD, ne? Ale pro MKII jsou jen CD, takže je to jedno. Ale rika hubajzed, pokud je to z ISO, už s tím nic neudělaš.
To hubajzed: jak si upravil FW v mechanice? Ani nevim, že by něco takoveho šlo (pod Linuxem)
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Podle mě musí být v MODE2 jenom CD s firmwarem (ne s mapou, tam je to úplně jedno) a to ještě jenom pro MK3. Ale můžu se mýlit..
Já měl v MK2 mapy v MODE1 a MK4 jsem aktualizovat softwarem na CD v MODE1 a pohoda.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Tak MODE 2 opravdu nepomohl :-/
Takže ještě ráno vyndám mechaniku a mrknu na čočku, jestli s ní něco nepůjde udělat, když ne.. tak co vše je potřeba pro přechod na MK III ?