Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

LPG 523i

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Krasavec

#1 Příspěvek od Krasavec »

Lidi, další problém :D

Když v těchto zimních ránech nastartuji a ujedu 2 km tak se auto přepne na plyn. Prvních 500 metrů jízdy na plyn dobrý ale poté okamžitě klesne výkon a nejede to, a podřazuji a zpomaluji. Takže se pak rozjedu na 100 na benzín a pak zapnu znovu plyn škube to, klesá výkon ale pak už to jede zase normálně. Nemluvě o tom že při tom škubání, cukání a td pak v autě smrdí plyn.

Neví někdo co by to mohlo být ? Určitě je mi jasná diagnostika tam jsem byl, jenže ta ukázala jednou to a podruhé to ... Proto se ptám...
texxx

#2 Příspěvek od texxx »

řekl bych že ti zamrzá směšovač lpg...
Filozof

#3 Příspěvek od Filozof »

zkus si nechat nastavit přepínání LPG při 45C nebo výše....máš problém protože je zmrzlej směšovač.....proto až se to zahřeje za 15minut už jedeš v pohodě.

Mě to přepíná po cca 4-6km ... cítím že to jede dobře až po pár km na LPG....to je normální jedině že by ti to přepínalo později při vyšší teplotě....
jimmyhendrix

#4 Příspěvek od jimmyhendrix »

No myslim zepricin muze byt vice.
Dela mi to to same a zalezi i na kvalite plynu.

Kazopadne si uplne nemyslim ze je to jen zmrlzym smesovacem.
Filozof

#5 Příspěvek od Filozof »

jo jednou mi cukalo šíleně auto ...zastavil jsem na benzince ...vytáhl váhu vzduchu profoukl ji kompresorem opatrně a auto jelo jako víno...

Mrkni na váhu vzduchu...zda není špinavá...ale opatrně. Na benzín to jelo dobře ale LPG cukalo dost...
Krasavec

#6 Příspěvek od Krasavec »

Chlapy podle budíku se to přepíná někdy kolem 10 - 15 stupňů, asi máte i pravdu. A není možnost toho že by byl jeden vstřik zacpanej ? A normál se teplota zvyšuje na diagnostice ?
Odpovědět