Ahojte, Mám E34 525tds, davam ho momentalne dokupy jelikož jsem ho kouil defakto jako srot. Chci se zeptat nasel jsem pod zadni sedackou vedle tech pojistek tri prestrihle kable, modry, cerny, bily. Nevite nekdo k cemu jsou Děkuji Mockrát. prikladam foto : http://koleji.rajce.idnes.cz/K_cemu_to_ ... E34_525TDs
aha jak bude trochu pekne kouknu na to, a nefunguje mi naklapeni svetel a na technickou to potrebuji nevite nekdo jak to funguje ? naklapi to motorek primo ve svetlech ? Dekuji
na držáku je takový servomotorek co ti to naklápi. Mě za to taky buzerovali i když sem se jim snažil vysvětlit že u auta s nivelací je to picovina ale trvali na funkčnosti. Když tak na technickou vyhoď čudl na nastavování a je to né všechny to naklápění měly.
Ahoj. to mě taky napadlo vyhodit ten čudl protože jsem tam ten servomotorek nenasel jen jsem na každe strane našel konektor s třemi pinny to bude asi na to že ?
Byly dva typy konektorů, každý o třech pinech. Kulatý a plochý. Zapojení dle barev stejné. Pokud máš v pořádku rámečky světlometů tak jen vyhodíš štelovák a místo něj nacvakneš servo, zapojíš a jede to. Pokud ovšem máš štelovátko na palubce vůbec zapojené ... Radši bych tam ty serva dobastlil než aby mě někdo vyblikal že oslňuju ...
Ano mám ten plochý, chci to hlavně kvuli technické. Ještě někde sehnat ty servomotorky. Konektor v aute na to stelovani jsem sehnal jelikož tam nebyl a zapojil jsem do nej ten konektor.
ZaK píše:Radši bych tam ty serva dobastlil než aby mě někdo vyblikal že oslňuju ...
proč by tě měl někdo vyblikávat? To že osilňuješ není problém naklápění světel ale jejich seřízení. A ruku na srdce, kolikrát si naložil káru natolik aby jsi musel světla naklopit dolů?
koleji: no hele můžeš skočit na vrakec a ty motorky si sehnat, cenovka bývá tak dvě kila za kus + náklady na seřízení světel na regloskopu cca 5ti kilo.
ZaK píše:nevadí, konektor rozebereš (jde to jednoduše) a zůstanou ti tři banánky které podle barev zapojíš. Mám to stejně.
takže na prasáka
koleji: jinak doporučuju to koupit osobně a ne přes balík, já když šel kupovat jeden pro sebe tak ze 3 motorku co borec donesl byly 2 ko a jeden vrčel.[/b]