Dik za chvalu
Budiky je mozne prehodit ak su tie s modulom IKE vzadu (modely cca do 5/97 alebo tak nejako). Staci hodit druhe budiky a prehodit len ten IKE modul, v nom su uchovane vsetky data ako kilometre, VIN, kdoovanie atd atd. No budiky bez toho modulu, ktore uz maju vsetko integrovane vnutri, neide len tak prehodit. Su naprogramovane na danne auto a ak sa hodia ine, tak nieco nebude fungovat tak ako ma (napr nefunkcna klima, ASC/DSC, vyhrev sedaciek apd), a to nehovorim o kilometroch a manipulacnom bode na budikoch z dovodu VIN cisla. Okrem toho budikov existuje milion verzii. Aj ked zvonku vypadaju rovnako, nie je to tak. Kazdy ma svoju HW a SW verziu, coding index cislo apd. Ak su povodne budiky trebarz Coding Index 12 a niekto tam chce narvat coding index 7, tak sa nebudu dat ani spravne nakodovat atd.
Inac, kupovat pouzite budiky kvoli rozsypanemu displeju ja fakt blbost, pretoze rozsypany bude aj ten dalsi a postupne sa to bude rozsypavat dalej a horsit. Takze je to vyhodeny peniaz co nic neriesi.
KarelOstrava:
ak mas tie budiky s IKE krabicov vzadu, viem pripravit a poslat ti repasovane budiky na benzin a potom by si prehodil vzadu len ti skrinku a vsetko by bolo ok. Ak mas zaujem, ozvi sa mi cez SS.