Ahoj.
já mám vlastně stejný problém. Nicméně zvláštní průběh jak mi ty vibrace vznikly. Měl jsem zarezlý levý přední pístek v brzdiči. Toho jsem si všiml až po dlouhé době. Spotřebu jsem měl s e36 2.8i kolem 11.5 litrů a jezdil jsem hodně na spotřebu, většinou s plným autem (3 lidi plus já a plný kufr) cca 150 km. sem tam jsem se v zimě dostal i na 10.5 litrů, ale to jsem jel jak slimák teda. Jednou mi začaly při pojíždění a brždění pískat nehorázně brzdy. Myslel jsem, že tam je nějaký bordel tak jsem se to snažil brzděním trochu očistit a jak jsem pak zastavil, šel jsem zkouknout ten kotouč. Z celého kola sálalo nehorázné teplo a nenapadlo mě udělat nic jiného, než si na ten kotouč šáhnout a spílit si prstíčky.
Dal jsem to LiboroviM na opravu, a tušil jsem, že ten kotouč bude KO což mi i sám Libor řekl. Jak mi auto dovezl spravené tak se při brždění nedělo nic takže jsem si říkal, že brzdy koupím až nebudou sekat dobrotu. Jak jsem přezouval na letní disky a nové pneu v servise, chtěl jsem udělat zároven i geo. Tam ale zjístili, že mám jednu tyčku (levou přední) s vůlí takže jsem tam auto nechal a vyměnila se tyčka, pneu a udělala se geo. Pak s autem jela přítelkyně ze Žďáru do Brna a všechno ok. Poté jsem já jel z práce po dálnici a jen co jsem se dotknul pedálu (100km/h), tak se roztřesl volant a zdálo se mi, že auto jakoby plave, ale to byl asi jen subjektivní pocit. Pak to plavání ustalo, ale vibrace ne a mám je doteď. mám to ovšem téměř ve všech rychlostech. Nad 80km/h to je nejintenzivnější a jde slyšet i hučení od brždění. Při nižších rychlostech to není tak intenzivní, ale jde cítit i pumpování v pedálu (ABS to není, to mi nefaká

)
Kotouče i destičky budu měnit až budu mít jistou práci a nejaké peníze. Te jsem dostudoval VŠ a práce, kde jsem dělal behem studia a mohl si tohle auto dovolit mi nevyšla tak je to ted pěkne naprd. Jezdit se s tím dá, na dálnici moc nebrzdím ale nechci si tím zničit něco jiného.
Hlavně mě překvapilo, že ty vibrace začaly z ničeho nic. jednou jedu a všechno ok, pak jedu znova, trošku sešlápnu pedál a najednou toto.
Hlavně se chci zeptat, jestli není problém vyměnit kotouče a desky na přední nápravě a zadní nechat tak? A nebo rovnou všechny 4 kola?