Matiz: já jsem po tobě nechtěl, aby jsi vzal tu svoji drahou diagnostiku a přijel mně zdarma opravit auto, tak o co ti jde? Jestli nechceš, nebo neumíš poradit, tak nepřispívej a jestli ti nejde kšeft, tak si dej raklamu na net, nebo tady do sekce "Nabídka oprav na BMW". Toto fórum je přece o tom, aby jsme si radili. Taky jsem už párkrát poradil a nenechal si to pro sebe. Pravděpodobně jsi zakomplexovanej nebo máš nějakej oobní problém, protože jak sis všiml, jsou zde i takoví, co nejenže o problému něco ví, ale klidně poradí. Já vím že to sám neopravím a stejně skončím u někoho podobného jako ty a vše zaplatím, ale snad o tom to tady je, že si navzájem poradíme a s případnou každou volovinou nejezdíme do BMW.
Takže prosím, nic proti tobě nemám, ale pokud neumíš nebo nechceš poradit k danému problému, založ si své vlákno a tam se můžeš vykecat
PS: před pár lety jsem si kompletně předělal interiér Passatu 3C na nový model a to jen díky tomu, že kluci na VW-klubu jsou úplně jinak ochotní a když jsem nevěděl jak kterou jednotku nakódovat, tak poslali přesnej kód, nebo koukli do logu a vše vyřešili a to zdarma, protože k tomuto účelu tyto fóra jsou. Zde na BMW fóru to bohužel někteří nepochopili a snaží se jen vydělat...