Zdravim,
dokaze mi nekdo poradit, jestli se daji pouzit ty drzaky ze standartniho predniho narazniku na mpaket naraznik? Co jsem videl tak ty dva se trosku lisi. Jeden drzak mi chybi z mkovyho. Drzak uprostred je klasicky ostatni dva z mkovyho.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Btw. podarilo se mi objednat to plastove kolecko co chybi na tom puvodnim drzaku oproti tem mkovejm a udajne by to melo stacit, kdyby to nekoho zajimalo.
Ja mam auto na folii a kluk co mi to dela tak mi tvrdil ze to prej nejde, nebyl jsem si uplne jisty, fakt je, ze na ty fotce chybi ten plast kolem PDC, tak jsem ho objednal z BMW.
Jak rikam, ja tam ty drzaky s origa na m proste prilepil a normalne vsadil pdc a padne perfektne. Nemas treba ty pdc cidla z faceliftu nebo treba ten m naraznik na face ?
Tak zmena, ty drzaky nesedej na zadni, predni uz mam nasazeny ok a zadni mam bez pdc. To kolecko objednat nejde doslo jen nejaky gumovy. Je mozny ze je to face, ale nevim jak to poznat a nevim kde ted sezenu ten drzak