Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Chyba DSC E60 - po výměně baterky

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
matiz
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od matiz »

Dobre, napisu to jeste jednou a uz nepis tak, aby mne to nutilo reagovat, protoze ti to vazne nechci zasirat. Z toho cos sem dal poradit nejde. Proste to nejde rict na dalku. Jestli sis nevsim, mohdy jsem tady poradil, ale proste tady ti umi poradit jen ten, kdo ma vesteckou kouli a nebo stesti. Poradil ti Jarax i Airbone a v podstate jsi je poslal do prdele co to melou. To mne tak trochu nastvalo, jinak bych se do tveho tematu vubec neozyval. To byl puvodni spousteci impuls celeho toho vylevu. Poradil ti i HonzaX ale vubec to nemusi byt zdroj problemu.
Marda

#22 Příspěvek od Marda »

Prosím tě, založ si svoje vlákno a už sem nepiš. HonzaX mně jedinej poradil, klidně mohl napsat ať si zajedu na diagnostiku jak ostatní. A nikoho jsem do prdele neposlal. A protože jsi to nepochopil, čemuž se nedivím, tak upřesňuji: chtěl jsem jen poradit, co znamená určitá chyba, kterou jsem objevil. Nechtěl jsem po nikom, aby mně na dálku spravil auto. Jedinej HonzaX byl ochotnej mně napsat, co daná chyba znamená. Takže asi tak.
HonzaX

#23 Příspěvek od HonzaX »

Samozřejmě že IBS to být nemusí, je to první možnost která se nabízí že by to mohla způsobovat. I INPA dokáže rozpoznat která jednotka dělá komunikační problémy na sběrnicích, která neusíná nebo se probouzí. Verze INPI co jsou na internetu jsou k prdu, chybí v nich spousta dat, odemykacích i zaváděcích souborů. Ostrá verze dokáže věci jako kterákoliv jiná diagnostika ani náhodou.
Odpovědět