Má s touto lešťenkou na skla někdo zkušenosti? Mám ještě původní čelní sklo z 1999 a je tam bambilion malých škrábanců od stěračů, tak jestli to už někdo dělal a opravdu to zmizelo na pořád nebo se to musí dělat pravidelně.
bude to proste brusna pasta ktera to sklo zarovna, takze predpokladam, ze to bude reseni zase na 10let nez si vyskrabes svoje vlastni skrabance..
Mam tez puvodni sklo z roku 98, takze o tom premyslim taky.
ono to hlavně bude chtít vercajk,podle mě to bude chtít dělat pneumatickou bruskou,aby to mělo točky až to budeš leštit jinak na tom necháš ruce a sklo bude matný
myslim ze nemas pravdu -> on to sklo nebude brousit a potom lestit, ale jen lestit. Tzn kdyz bude lestit spatne, nebo malo, tak jen nezahladi vsechny skrabance, ale matne sklo tim neudela.
Ale rozhodne souhlasim s tim, ze to bude chtit nejakou pomerne vykonnou lesticku, jinak to nema smysl.
Leštění skla oxidem ceričitým funguje. Dá to ale dost práce a auto je od bílé suspenze pěkně zasviněný. Úplně všechny dolíky od kamínků se mně nepodařilo odstranit, ale přes vyleštěné sklo bylo vidět o hodně lépe. Práškový oxid ceričitý jsem koupil v jakési prodejně s brusivem.