Přimíchává kapalinu ke kapalině z velké nádoby ...
Co tam mám koupit?Vloni jsem tam dal Iron ,třeba máte lepší typ co koupím v drogerce,aniž bych něco objednával.
A další věc.Měnili mi okno vpředu,dobu cajk a teď koukám že krycí plast pod zrcátkem je odkloněný od okna,senzor pochopitelně nereaguje jak má,až po tom co přitlačím zevnitř.
Zvládnu to i já s jednou rukou nějak vylepšit?
Přílohy
601905_3015754008331_2078940512_n.jpg (13.27 KiB) Zobrazeno 1165 x
ja do nadobky na intenzivko nalil neredenou zimni smes a relativne dost samponu na auto. a rozmichal do takoveho cehosi... ale ze by to nejak fungovalo se rict neda. Z te nadobky si to bere tak malo, ze nejsem schopnej urcit, jestli to opravdu funguje a strika na sklo, nebo vykape pod auto
Tak za prvý. intenziv nic nepřímíchává. Pokud držíš tlačítko S - stříká se z malé nádobky na tlumiči, když ho pustíš, ještě se stříká z velké v podběhu. Za druhé jsem vyzkoušel všechno možný a nejlíp, opravdu nejlíp, funguje originál kapalina, cca 1l - 100,-
Také jsem řešil k čemu je intenzivní ostřik. Nalil jsem do nádobky klasickou kapalinu do ostřikovačů ale nádobka má malinkou prasklinku na zadní straně a tou mi všechno uteklo pod auto takže ais častý problém nádobek int. ostřiku.
Já teda nevím, ale i nás na jihu v AutoImport Mach mi ji, ještě loni normálně sehnali. Je to Intenzivní čistič 1l (83120410744). I u Krotila je stále v ceníku.