Ahoj kluci,koukám,že tu řešíte připojení do řj motoru. Prý to inpa dělá hodně často. Ale proč,netuším. Já mám zase takovej problém,že se do motoru dostanu ale nedostanu se do airbagu.
S tím DIS/TIS záleží co stahuješ pokud stahuješ jen obyčejný DIS na diagnostiku tak má samozřejmě do 2 GB s přehledem. Pokud k němu stahuješ TIS SSS tak už ten program nabere na cca 10GB.
Koukal jsem na netu po kabelech pro INPU a většina podporuje e60 jen do 03/2007, má někdo z vás potom zkušenosti i s novějšíma ročníkama, resp. jakej kabel si mám nejlíp koupit???
Prosím poraďte mi. Koupil jsem si kabel USB-OBD K-Line a dostal k němu soft Inpa 5.0.2., Ediabas 6.4.7. Operační systém mám win7 home 64bit. Problém mám v tom, že se nepřipojím do řídící jednotky motoru E61 530D r.04. V čem je tedy zakopanej pes? Kabel? Soft? Operační systém? Dík
Mám zafixováno, že mi někdo říkal, že s nějakýma win7 je problém,ale nevim s jakou verzí a nejsem si tim jistej-možná si to pletu s něčim jinym..
- jinak si myslim,že máš problém jako jsem měl já a většina a to ve špatně nainstalovanýmu Ediabasu. Nainstaloval jsem jinou verzi a bylo to.
-nebo můžeš mít špatnej(čti šmejdskej) kabel,kterej nemá vevnitř propojený piny
-nebo jsi udělal špatně instalaci Inpy...
ducinek píše:to sobol: a zkoušel jsi to prakticky na 530D e61? Mi hlavně nejde do hlavy, proč se na všechny ostatní jednotky dostanu, jen na tu motorovou ne.
Ahoj, tak již rozchozeno i na autě kde mi to nešlo. bylo to knihovnou motoru. byla moc stará, chce to alespon verzi (v horním levém rohu na úvodní obr. Inpy je tlač. About tam je verze.
--měl sem v.5.0.2 tam auto nefungovalo (DDE 5.0 M57)
--teď mám verzi v5.0.6 a šlape krásně!