jezour píše:Huska píše: Vyosení tlumiče je podle mě nesmysl .. je to nosná část auta a nedokážu si předstastavit jak toto vyosení na e39 udělat. Podle mě se jedná o polský Bilstein - z tohoto důvodu jsem nakonec koupil Sachs (problém s výdrží mělo víc lidí)
s reklamací je to 30 dní od dne uplatnění do dne vyrozumnění ... při komunikaci poštou se jedná den jim doručení, až den odeslání včetně - takže pokud jim to došlo 2.4. 2013 tak museli odpovědět nejpozději 2.5.2013. Sám jsem takto chtěl vrátit peníze při jreklamaci tiskárny a neklaplo to![]()
Vyosení tlumiče neni nesmysl. Origo by měl mít označení R a L podle toho se montujou. Jestli nemáš papír, že Ti to montoval sevis, který za montáž vezme zodpovědnost, tak Tě s reklamací pošlou do pr.... .
PRIMÁRNĚ jde o něco jiného - měli 30 dní na reklamaci a za 30 dní ji nezvládli vyřešit. U montáže jsem byl, dělali mi to v autoservisu, koukal jsem na to.
Vyjma toho když jsem jim to tam poslal tak jsem jim volal a technik mi říkal, že tohle v životě neviděl, že je to jasná vada materiálu, že se s tím ještě nesetkali a že to musí bilstein uznat a hned jim to tam posílají. Nic o tom, že by šly tlumiče vyosit,byly blbě namontovaný a nebo zamodralý!
Takže z mého pohledu jde opravdu jen o KECY - za rok jsem na nich najel možná 15.000km a je fakt zajímavý, že je to oloupaný na obou tlumičích a pokaždé jinak a jinde!