Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW E39 stahování řidičova okna

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mafes

#1 Příspěvek od mafes »

Zdravím, mám problém se stahováním řidičova okna na mé E39. Fyzicky stáhnout jde ale takovým stylem, že popojede jen asi 10cm a zastaví se. Musím znovu zmáčknout čudlík a popojede zase kousek. Dělá to nahoru i dolů. Nějaké nápady, než se v tom začnu šťourat? Díky.
sklenus

#2 Příspěvek od sklenus »

tuším tam je doraz pre automatické sťahovanie, ktorý pri plnom otvorení/zatvorení zistí nárast prúdu do motorčeku a vypne ho, zrejme máš niečo v koľajnici, prípadne vyskočené lanko a odpája ten motorček aby sa nespálil, rozober tapec a kukaj ako behá, prípadne tam prdni jemne vazelíny
djpepo

#3 Příspěvek od djpepo »

čus, já mám trochu jiné dilema, řidičovo okno se dolu stahuje ve dvou režimech- krokově a nebo pak automaticky celé (jako i ostatní okna, ale nahoru to jde jenom krokově, toznamená že když chci okno zavřít musím držet ten pitomej čudlík a hlavně když odejdu od auta a podržím zamčení na klíčku,nahoru mi vyjedou jen tři okna(kromě řidičova), už mně to štve, neví někdo co s tím může být? ovládací panel zkoušen i jiný kde to jde,u mně pořád stejný. :idea:
Odpovědět