Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
systém iDrive CIC
Kajos píše:Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat na možnost přeinstalace systému iDrive CIC.
Konkrétně se jedná o BMW 530xd (F10) a potřeboval bych češtinu k tomuto systému.
Zajímala by mě cena a popř. kontakt na danou osobu.
Mockrát děkuji
zajeď si do http://www.bmwclinic.cz/ , maximální spokojenost, dají ti aktuál, češtinu, odblok DVD a TV při jízdě .. zkoušeno na 530xd F10 mého otce

-
- Kontaktovat uživatele:

Samozrejme ze "alternativnim" softem jde udelat jen jedna jednotka. Rozhodne to ale neni standartni postup. Je to asi jako vymenit jednu salu na ojnici a na vsecko ostatni se vykaslat.
Jeste ze jsem se to tady dozvedel ze je to zbytecne, ze to je jen tahani penez a ztrata casu. Podilel ses nekdy na programovani nejakeho vetsiho projektu??? Vis kolik je tam chyb ? Ovladace k PC taky neaktualizujte, na zaplaty serte, vzdyt je to jen ztrata casu.
jen jsou poměrně dost drazí...talio2 píše:zajeď si do http://www.bmwclinic.cz/ , maximální spokojenost, dají ti aktuál, češtinu, odblok DVD a TV při jízdě .. zkoušeno na 530xd F10 mého otce
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Programovat samostatně jednu jednotku umí i BMW software. Expertentool je taky původně z fabriky BMW. Ale to asi trochu uhýbám od tématu. Za 2 měsíce bude pro jednotky CIC a NBT (HU-H) dostupná oficiální čeština. A v každém autorizovaném servisu ti jí za nějaký poplatek doprogramují. Nebudeš potom mít problém s tím že ti někdo něco doprogramuje a čeština ti zmizí. A nebude s tím třeba i jiný problém. Jinak to která jednotka při programování bude aktualizovaná je závislé na tom jaké je I-Level v autě a jaké je I-Level z fabriky. Takže není uplná pravda všechno nebo nic.
Napsal jsem svuj nazor, podle me, pokud napises vsechno nebo nic, je to jasne o penezich. Pokud chce zakaznik jen cestinu, mel bys mu to umoznit. Vzhledem k tomu, ze pro me pracuji dva programatori, tak jsem se skutecne podilel na vyvoji mnoho aplikaci a kolik je tam bugu vim. Od toho jsou tu ale beta testeri, fakt si nemyslim, ze v bmw toto neresi. Ano, bmw softy treba bugy maji, ale nebude to o tom, ze update je nevyhnutelne reseni a pokud nedej boze ano, bmw si nas svola samo.
2hurvajs: je to u nich dost o dohode, me opravili mechanicky za 4k ccc jednotku a to malokdo tady umi
2hurvajs: je to u nich dost o dohode, me opravili mechanicky za 4k ccc jednotku a to malokdo tady umi
Jasne, to je možné. Ale byl jsem tam s jedním člověkem, a co jsem tak koukal tak snad čeština do CIC za 15tis. Ale možná se pletu. Na druhou stranu, umí udělat asi hodně věcí. A na třetí stranu, co samé co umí Snejk a raději pojedu ke Snejkovi, pokecám a budu mít také a levněji 

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Kontaktovat uživatele:
CZ do CIC - 8tis http://www.menucesky.cz
Já kdyžtak umím češtinu do CIC Professional i CIC Business.
www.bmwcesky.cz 773 974 618
BMWcesky píše:Já kdyžtak umím češtinu do CIC Professional i CIC Business.
a co do ccc profesional

Taky umím, cenu posílám do SZ
hansm5 píše:BMWcesky píše:Já kdyžtak umím češtinu do CIC Professional i CIC Business.
a co do ccc profesionalvcetne mluveni.cena
-