zdravíčko....
Plasti Dip je tekutá guma, která svým jedinečným vlastnostem vyhoví nejvyšším požadavkům ve všech oblastech.
máte s tím někdo nějáké zkušenosti co se týče lakování auta nebo kol ? Kolik L je třeba na celolak nebo ruzné podrobnosti o aplikaci?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Máte někdo zkušenosti s PLASTI DIP
Co setyce mnozstvi barvy zalezi i na podkladu. Doporuceno je aplikovat min. 5-6 vrstev, abybylo dosazeno dostatecno vrstvy barvy a tim i odolnosti. Zalezi vsak na pistoli, cim mensi vrstva tim vice vrstev. Na sedanove bmw bych doporucil cca 6-7 l barvy + redidlo. Redeni cca 1:1, u poslednich vrstev je dobre naredit o kapku vice, barva se lepe rozleva a vznikne hladsi povrch.
Zalezi jak moc se chces plasti dipu venovat. Pokud budes strikat jen z ridka staci pistol wagner w550, nebo w560. Pokud se tomu chces venovat casteji doporucuji strikaci centrum w687e, ma vetsi vykon a je zdemozno regulace jak mnozstvi barvy tak i vzduchu. Pro hladsi povrch existujou nadstavce briliant, ktere jde pouzit vevsech techto wagnerech. Tento nadstavec ma mensi prumer trisky a tim je mozne docilit hladsiho povrchu.
sorry za diakritiku, pisu z mob.
Zalezi jak moc se chces plasti dipu venovat. Pokud budes strikat jen z ridka staci pistol wagner w550, nebo w560. Pokud se tomu chces venovat casteji doporucuji strikaci centrum w687e, ma vetsi vykon a je zdemozno regulace jak mnozstvi barvy tak i vzduchu. Pro hladsi povrch existujou nadstavce briliant, ktere jde pouzit vevsech techto wagnerech. Tento nadstavec ma mensi prumer trisky a tim je mozne docilit hladsiho povrchu.
sorry za diakritiku, pisu z mob.
planuju právě nastříkat plasti dipem svoji e39 Touring na černo.
Se vším i s pistolí, která mi zůstane se vejdu do 10 tis.
A jeste mi zbyde barva i ředidlo. Nastříkat si t můžeš v klidu doma
když to zmastíš, stáhneš to a je to OK.
Jen mám pár důlků na autě v oblasti dveří (klasika) a rád bych je nechal někde za rozumnej peníz opravit.
Každej den řeším dilema jestli do auta cpát penize nebo ne ,, už to neni nejmaldší auto a peníze co do něj investuju se mi nevratí...
Ale kdybych do něj nacpal 20 tis podle propočtu tak bude nechci říkat TOP.
Ale peníze se mi nevratí... i Kdybch prodal auto za 100 tis, coz by byl zázrak:(
Se vším i s pistolí, která mi zůstane se vejdu do 10 tis.
A jeste mi zbyde barva i ředidlo. Nastříkat si t můžeš v klidu doma

když to zmastíš, stáhneš to a je to OK.
Jen mám pár důlků na autě v oblasti dveří (klasika) a rád bych je nechal někde za rozumnej peníz opravit.
Každej den řeším dilema jestli do auta cpát penize nebo ne ,, už to neni nejmaldší auto a peníze co do něj investuju se mi nevratí...
Ale kdybych do něj nacpal 20 tis podle propočtu tak bude nechci říkat TOP.
Ale peníze se mi nevratí... i Kdybch prodal auto za 100 tis, coz by byl zázrak:(