Chlapci já bych Vám chtěl každopádně taky poděkovat, celý jsem si to pročetl a dost nového se toho dozvěděl.
Ale co mi neuniklo, tak nikde nezmiňujete 530d E39. Samozřejmě teď uslyšim kritiku ano je to docela nákladný...
Jen mě to napadlo, protože mám teď možnost koupit jednu 530dA sedan 142kW, najeto něco kolem 300tkm, údajně do 250tis servisovaná v BMW (1. majitel do 250tkm prej nějaká státní správa či co, doloží mi to serviskou). Když jsem si prohlížel auto z blízka tak jsem viděl novej alternátor a klimakompresor. bylo mi to i řečeno nynějšim majitelem. Dále což je mi až divný, tak na autě neni ani škrábaneček, nebo náznak souboje s nájezdem těchto km. Co se týče výbavy: el. šíbr, xenony, béžová kůže, navigace (u té prý nefunguje jedna polovina tlačítek, teď přesně nevím která + ovládání rádia na volantu), dešť. senzor, aut. sklápění pravého zrcátka při zpátečce, park. senzory,.. ani si na vše nevzpomenu. Prý nikde nic nemlátí, neklepe ani neskřípe, motor chytne na škrtnutí(v případě zájmu mi auto na dva dny propůjčí aby pozjišťoval co a jak).
Nějaká negativa: vysypaný display BC, přibržďuje LP třmen a díky tomu je i kotouč KO, bylo mi sděleno, že bude potřeba vyměnit olej a filtr v převodovce. Dále se mu původní majitel přiznal že to auta byl natankován BA95, čili je tam nový čerpadlo v nádrži (ale co CR vstřiky atd., může je to oddělat? Startovaný to prý nebylo). Nicméně jezdí to doteď.
Za auto chce 77 tis. Osobně se mi to moc líbí, ale jak se řeklo, právě nosim růžový brejle
Nynějsí majitel je zákazníkem naší firmy (pneuservis a velkoobchod s ND) takže doufám že by zbytečně něco neskrejval.
Důvod prodeje mi byl sdělen, koupil to jako další rodinné auto před měsícem, jenomže vlastní i Passata s pověstnym motorem 2.0TDI 125kW a vysypalo se DSG, tak potřebuje urychleně opravit passata a poslat ho do světa. Takže prodává za co koupil.
Otázky: Co si o tom myslíte vy? Byl by někdo ochoten, kdybych si ho teda rozhodnul propůjčit, se na to podívat, klidně s tim přijedu (mladá boleslav - česká lípa)