jestli máš 135kW, tak bych do toho nešel - pokud máš manuál, nebál bych se převodovky, ale motoru.
pokud máš automatku, bál bych se obojího, ale převodovky hlavně :c)
249ps a 587Nm a spojka drží už skoro půl roku..Auto je z itálie a nevím jestli je tam nová nebo stará,ale drží. Dnes jsem vyhodil katy a dal rouru 70mm a za 14dní jdu ještě na předělání softu a tak uvidíme co zvládne..
DaweTDS píše:249ps a 587Nm a spojka drží už skoro půl roku..Auto je z itálie a nevím jestli je tam nová nebo stará,ale drží. Dnes jsem vyhodil katy a dal rouru 70mm a za 14dní jdu ještě na předělání softu a tak uvidíme co zvládne..
DaweTDS píše:249ps a 587Nm a spojka drží už skoro půl roku..Auto je z itálie a nevím jestli je tam nová nebo stará,ale drží. Dnes jsem vyhodil katy a dal rouru 70mm a za 14dní jdu ještě na předělání softu a tak uvidíme co zvládne..
A tobě turbo drží ? pěkně ? po tom čipu ?. Já teda mám manual a tech 135kW a všechno v serii tak jsem zvedavej ale ten výfuk super práce. asi to taky tak udělám.