Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw 530 d E60 2004
koci20 píše:dobrý den chtel sem se zeptat kopil sem si bmw 530d automat auto má nalítano 270tis km a nevim zda nikdo menil olej v prevodovce a bojimse ze kdyz ho vymenim a nik´do predemnou to nedelal abych neco nepokazil a prevodovka odejde a nebo to mam vymenit a nic se nestane
myslim ze tim nic nepokazis

Nic na světe není na vždy!!!!!!!!!!! Pokud to řadí bez problémů, tak to nech udělat. Je ale potřeba dodržet postup a vše bude OK. Investice cca 10.000,- Kč se dle mýho názoru určiě vyplatí. Dneska jsem to nechal dělat a s n a d to bude dobrý. Já to ale nechal měnit po 150. tis. Taky trnu, ale doufám.
-
[quote="amerika601"]přesně, měnit po max 70 000 km. nutnost
[/quote]
No, dobrá rada nad zlato . . . .
Ale jak chceš po 70-ti měnit olej v autě, které ještě nevlastníš nám již autor zatajil. Každopádně pokud to řadí (a to dobře), jinak bys to asi nekoupil, že jó, tak bych se NIČEHO NEBÁL. Nevvyměňoval bych to ze 100% ( i když to nevymění ani pánbůh
), ale myslím si, že v novějším přízpěvku tohoto fóra jsem to popsal celkem dobře, takže bych to neřešil, nechal to vyměnit a uvidíš, že převodovka si to bude jen libovat. Počkej, až ten humus vypustíš, tak nám všem dáš za pravdu.
A jak už tady zaznělo mockrát: KAŽDÝ OLEJ SE MUSÍ MĚNIT !!!
Apropos: a co diferák ??? To jsem tady nikde nečet . . . ale je fakt, že mě hučel jen na Octavii. Ale to byla ta z roku 1967 a ta na to měla nárok, že jo.

No, dobrá rada nad zlato . . . .
Ale jak chceš po 70-ti měnit olej v autě, které ještě nevlastníš nám již autor zatajil. Každopádně pokud to řadí (a to dobře), jinak bys to asi nekoupil, že jó, tak bych se NIČEHO NEBÁL. Nevvyměňoval bych to ze 100% ( i když to nevymění ani pánbůh

A jak už tady zaznělo mockrát: KAŽDÝ OLEJ SE MUSÍ MĚNIT !!!
Apropos: a co diferák ??? To jsem tady nikde nečet . . . ale je fakt, že mě hučel jen na Octavii. Ale to byla ta z roku 1967 a ta na to měla nárok, že jo.