Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tyre presure losst
Jo to je mi jasny ze se to musi resetnout i vim jak ale prave ze mi neslo vubec vject do menu porad to psalo jen tu zpravu a neslo s tim nic delat. Ale problem je uz vyresen! Bylo to zrejme tim ze kdyz jsem vcera ty kola dofukoval tam na kolech byli dve plastove cepicky a dve normalni zelezny a ja jsem tu jednu vymenil na plastou. Jelikoz jsem stim vyzkousel snad vsechno a bez uspechu tak posledni moznost byla tam vratit tu normalni obycejnou zeleznou cepicku a ejhle dal jsem ji tam najednou slo vjet normalne do menu a vyresetovat to. Takze to nechapu ale zrejme je to tak. Jinak dik za snahu kluci
-
- Kontaktovat uživatele:
Nekdy se to dosere a musi se to resit diagnostikou. Nevim proc k tomu dojde, ale stava se to. Umim opetovne inicializovat a aktivovat.
Ty cepicky na to nemaji zadny vliv, spis se to vzpamatovalo tim ze jsi neco ujel a dochazely mu korektni udaje a tak ti povolil naslednou inicializaci. Nekdy to ale nepovoli a neustale kvici jak postrelena svine a je to velmi otravne...
Ty cepicky na to nemaji zadny vliv, spis se to vzpamatovalo tim ze jsi neco ujel a dochazely mu korektni udaje a tak ti povolil naslednou inicializaci. Nekdy to ale nepovoli a neustale kvici jak postrelena svine a je to velmi otravne...