Martin85 píše:Já si to myslím taky, že to jsou ramena. Oni totiž i dost mlátěj . Už sháním nový. Akorát nevím, jestli bude stačit dát značku FEBI, TRW nebo jít do lemforderu, který je zhruba 2,5 dražší.
Podle toho, kdy to chceš prodat... Jestli zítra, tak FEBI, jestli po prázdninách, tak TRW a jestli si to chceš nechat a chvilku jezdit, tak bude ten Lemforder akorát...
A proč chceš měnit celý ramena proboha? To sou prorezlý nebo co? Kup MeyleHD čepy a Flexy siláče, vyměň to a máš po starostech. Vyjde Tě to na 6-7 i s prací za obě nápravy...
Joy píše:A proč chceš měnit celý ramena proboha? To sou prorezlý nebo co? Kup MeyleHD čepy a Flexy siláče, vyměň to a máš po starostech. Vyjde Tě to na 6-7 i s prací za obě nápravy...
Vzhledem k tomu, že nikde ty čepy nemůžu najít, tak usuzuju, že to asi repasovat nepůjde a musí se koupit celý ramena. Ty silenbloky se vyrábějí ale čepy ne. Nebo je aspon nemuzu najit.
Joy píše:A proč chceš měnit celý ramena proboha? To sou prorezlý nebo co? Kup MeyleHD čepy a Flexy siláče, vyměň to a máš po starostech. Vyjde Tě to na 6-7 i s prací za obě nápravy...
Viděl jsi někdy přední ramena na E39
Kde si vyčetl, že to je na E39? Buď jsem slepej, nebo úplně blbej, ale nikde nevidim. Předpokládal jsem, že se bavíme o 34, když neproběhl žádnej protest prvně, když se zmínili čepy.
U 39 samozřejmě vylisovat nejdou, nebo resp. jdou, ale jen jednou.
I když teda pro úplnost, ono to jde, ale musíš mít po ruce CNC, aby sis to rameno poopravil, potom co ten čep vyrveš. Uznávám, že to není zrovna standardní postup, ale nemožná ta výměna není.