Zdravím, scháním někoho z okolí Českého Krumlova nebo Budějovic na upgrade software aby mi E60tka četla MP3 na cd nebo DVD.Mám širokoúhlou navi a 2x mechaniku i s changerem, ale umí pouze audio cd.
Dále poptávám na E61čku nejlépe litinové svody (prý tam jdou z E39).
Díky za info, Michal
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
MP3 do E61 r.v. 2004 s CCC navi a litinové svody koupě.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vim že ty MP3ky v Praze ti udělá mentuli,já si to dělal tady http://www.menucesky.cz/kontakt/contacts
ale vim že to šlo až od nějákýho roku výroby.
ale vim že to šlo až od nějákýho roku výroby.
Toe mp3 sa daju rozbehat na kazdom aute ktore ma navi profi alebo navi business, bez ohladu na rok vyroby. Cely hacik je v software jednotky ccc/mask. Tie dostali software ktory zvlada mp3, az v urcitom mesiaci roku 2005 (nepamatam presny mesiac), ale ak sa aj do starsej jednotky nahra novy sw, tak funguje to bez problemov... Tak mi behaju mp3 na e60 1/2004 s navi profi ccc, a predtym behali na e60 8/2003 s malou sipkovou navi business. Jedine na com nebehaju a ani sa asi nedajunrozbehat je zakladny i-drive bez navigacie (CHAMP) u predfaceliftov ( u faceliftov uz tiet jednotky baetky prehravaju mp3 )
-
- Kontaktovat uživatele:
airbone píše:Toe mp3 sa daju rozbehat na kazdom aute ktore ma navi profi alebo navi business, bez ohladu na rok vyroby. Cely hacik je v software jednotky ccc/mask. Tie dostali software ktory zvlada mp3, az v urcitom mesiaci roku 2005 (nepamatam presny mesiac), ale ak sa aj do starsej jednotky nahra novy sw, tak funguje to bez problemov... Tak mi behaju mp3 na e60 1/2004 s navi profi ccc, a predtym behali na e60 8/2003 s malou sipkovou navi business. Jedine na com nebehaju a ani sa asi nedajunrozbehat je zakladny i-drive bez navigacie (CHAMP) u predfaceliftov ( u faceliftov uz tiet jednotky baetky prehravaju mp3 )
Ten soft myslim že byl 03/2005