Zdravím,mám možnost koupit E39tku 530D
Je na ní jeden fatální problém a to ten že pravý prah je kompletně rozežraný korozí,je nějaká možnost toto vyměnit jelikož nemůžu najít žadnou opravnou sadu,tak by mě zajímalo jak se tohle řeší a na kolik to cca výjde.
Viděl bych asi větší problém u těch zvedacích míst než v samotném prahu..Taky se to ted pokouším vyřešit,prahy mám zdravé ale u zvedacích míst jak to někdo všelijak zvedal tak vypadané špalky a samo už počáteční koroze Taky mě to teda zajímá jestli má cenu tam pasovat všelijakej práh z druhovýroby a jak se to řeší kolem toho zvedání Někde jsem četl že to samotné zvedání v prahu je blbě domyšlené už z výroby.Jestli už to někdo dělal tak bych mu tam taky jedno na opravu poslal
Ja mám taky v háji přední části kde se zvedá za ten práh. Už se na to chystám 3 měsíce...
Co jsem se ptal tak to vyjde na cca 15000,- komplet, ale není to moc? I když asi počítá prahy celé.
15 000 se me osobne zda dost .. cely prah i s kusem podlahy, pro lepsi navareni jsem koupil za 1 500, pokud si to nechas navarit, pocital bych max 2 000 praci a 1000 - 1 500 max za lak je normani cena .. suma sumarum 5 000 pokud platis praci karosari a lakyrovi .. moje zkusenost
blackend91 píše:15 000 se me osobne zda dost .. cely prah i s kusem podlahy, pro lepsi navareni jsem koupil za 1 500, pokud si to nechas navarit, pocital bych max 2 000 praci a 1000 - 1 500 max za lak je normani cena .. suma sumarum 5 000 pokud platis praci karosari a lakyrovi .. moje zkusenost
No právě 15tis. mu dávat nechci. Udělal by to tady někdo kolem Ostravy za méně? Popřípadě Moravskoslezský kraj?
Nebo mi někdo někoho doporučí?
mě zajímá,jestli to někdo dělal jak je to u toho zvedání-jestli je zvedání součást prahu nebo je prahem jen zvedání překryté???
Jinak si myslím že 15 tisíc za prahy je brutální
Je to jen překrytý, ten zvedací bod je samozřejmě přímo na kastli vyztuženej, aby to udrželo váhu. Každopádně znám už dva lidi co to dělali, a je to šílená práce. Přeju hodně trpělivosti.
Z Prahy můžu doporučit jednu mladou precizní slečnu karosářku Katku z Hostivaře:) Nechával jsem si u ní minulej rok dělat oba prahy, koupil jsem je za 3tis + 11tis práce i s lakem, neměnila to ale komplet, jen tam kde to bylo potřeba, dělá i veterány atd takže zkušenosti má. Kdyžtak se mrkněte na moje auto v klubovkách (mám v podpisu odkaz), jsou tam i fotky jak to dělala.
cmelak píše:Z Prahy můžu doporučit jednu mladou precizní slečnu karosářku Katku z Hostivaře:) Nechával jsem si u ní minulej rok dělat oba prahy, koupil jsem je za 3tis + 11tis práce i s lakem, neměnila to ale komplet, jen tam kde to bylo potřeba, dělá i veterány atd takže zkušenosti má. Kdyžtak se mrkněte na moje auto v klubovkách (mám v podpisu odkaz), jsou tam i fotky jak to dělala.
Pánové, kdo někdy dělal plechařinu..... (poctivě!!) tak se nemůže divit, že za oba prahy komplet, je cena 15 000,- pár aut jsem dělal, ale za tu cenu bych do toho nešel
.....3tis + 11tis práce i s lakem, neměnila to ale komplet....
Ahoj, ceně se nedivím, jen bych dal na nějaká doporučení. Jednak aby to hned po první zimě nevykvetlo a pak až se to odkryje, aby to jen nebylo zalátáno a vnitřek tý kostky pro zvedání zůstal bez zásahu, poněvadž to pak už neomrknu. Dík Aleš.