Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
KDO REPASUJE NEJLEVNĚJI VSTŘIKY 3.0d 142kW
twl
mam auto z roku 2001 !!! E39
to už pak ani neprodám... nebo na tom toho čtvrtkila minimálně proteču
a to už jsem dal novou vodní pumpu, těsnění pod hlavou, termostat, těsnění víka ventilů - hlava po repasi... neměla trhlinu, ale když už
po druhé olej s filtrem plná syntetika... už do něj dvacet zahučelo a teď ještě 25
čekají mne čepy, raději olej v převodovce apod... auto stálo skoro kilo...
super bussines

a to už jsem dal novou vodní pumpu, těsnění pod hlavou, termostat, těsnění víka ventilů - hlava po repasi... neměla trhlinu, ale když už

super bussines

To jsme na tom kámo stejně s investicema a opravami , teď mě čeká přední i zadní náprava, dělají u nás kanalizaci a pořád jezdím přes hovna a začalo to skřípat + výměna oleje převodovky, třmenu - skřípe. a spoustu dalších píčovinek jako kotouče atd. to jsou sice spotřební věci, ale mě se zkroutili při dobržďování před srnou a hází mi předek...
Koupil jsem šrot a teď za to platím,, ale ono je to stárá kára, chtěl jsem jí mam to..
Příště už nikdy,, mohl jsem mít za nákup + opravy nějaký novější auto bez všeho odělanýho a jen jezdit a řešit běžný opravy...
Pro příště jsem poučený
Auto už neprodejný
Koupil jsem šrot a teď za to platím,, ale ono je to stárá kára, chtěl jsem jí mam to..
Příště už nikdy,, mohl jsem mít za nákup + opravy nějaký novější auto bez všeho odělanýho a jen jezdit a řešit běžný opravy...
Pro příště jsem poučený

Auto už neprodejný

actcz píše:twlmam auto z roku 2001 !!! E39
a to už jsem dal novou vodní pumpu, těsnění pod hlavou, termostat, těsnění víka ventilů - hlava po repasi... neměla trhlinu, ale když užpo druhé olej s filtrem plná syntetika... už do něj dvacet zahučelo a teď ještě 25
super bussines
Když jsi chtěl bavora v naftě a nervat do motoru peníze, měl sis koupit e28 524d. Turbo nemá, hlava nepraská tryska tě vyjde na 800,-Kč

-
- Kontaktovat uživatele: