Zdravím, jak na E60 nastavím aby se mi při přepnutí na A (automat) zaply alespoň kroužky a xenony až dle světla? Mám verzi 2004 takže mi na A nesvítí nic..
Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Denní svícení na automat angel eyes E60
Řešil sem to nedávno na svojí e39 s automatickým svícením.
Dříve sem používal svícení ala amerika. ted se mi povedlo udělat led markery které kroužky rozsvítí natolik, že je mám na denní svícení.
K led kroužkům sem přivedl vlastní vodiče které jsou napojeny na 2 polohu klíčku. světla mám na automatickém režimu.
funguje: otočím klíček, rozsvítí se AE nastartuju..... jezdím
začne se stmívat, rozsvítí se světla....
prostě na nic nešahám...
vše ok
Dříve sem používal svícení ala amerika. ted se mi povedlo udělat led markery které kroužky rozsvítí natolik, že je mám na denní svícení.
K led kroužkům sem přivedl vlastní vodiče které jsou napojeny na 2 polohu klíčku. světla mám na automatickém režimu.
funguje: otočím klíček, rozsvítí se AE nastartuju..... jezdím

začne se stmívat, rozsvítí se světla....
prostě na nic nešahám...
vše ok

-
- Kontaktovat uživatele:
Na mé staré e61 (rok 2006) jsem si nastavil v i-drive denní svícení a tím svítili xenony pořád i v poloze "A" ale dostal jsem tip abych to přes den měl zapnutý v normální poloze vpravo že prý se ničí ty motorky na adaptivních světlech. Takže jsem přepínal přes den do prava na klasiku a v noci na "Auto"