Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 tour 2003 zatmavovací zrdcátko - rozteklo se
Zdravím a prosím o radu.
Stala se mi teď ve vedrech na sluníčku - pokud je to tedy tím - taková nepříjemná věc. Dal jsem alu folii na přední okno aby mi tam tolik nesmažilo, ta ovšem spadla na palubku / středovej tunel. Když jsem po celým dnu přišel k autu bylo vyteklé samozatmavovací zrdcátko. Nevím zda-li to s tím souvisí, ale každopádně jakoby steklo dolu, má normální střibrnou barvu (asi z 80%,dole kousek zustal). Vytekla z toho taková načernalá smrdutá tekutina.
Jak lze opravit nebo případně co se musí vyměnit? Sklíčko nebo celé?
Díky za rady.
Stala se mi teď ve vedrech na sluníčku - pokud je to tedy tím - taková nepříjemná věc. Dal jsem alu folii na přední okno aby mi tam tolik nesmažilo, ta ovšem spadla na palubku / středovej tunel. Když jsem po celým dnu přišel k autu bylo vyteklé samozatmavovací zrdcátko. Nevím zda-li to s tím souvisí, ale každopádně jakoby steklo dolu, má normální střibrnou barvu (asi z 80%,dole kousek zustal). Vytekla z toho taková načernalá smrdutá tekutina.
Jak lze opravit nebo případně co se musí vyměnit? Sklíčko nebo celé?
Díky za rady.
a nebo... co si tak v noci nasadit slunecni bryle???
omfg, co je tohle za rady...
proste bud sezen nove/jete za rozumno nebo dej obyc... jedno vnitrni jete mam na prodej, za 15kil ho necham...
vnitrni vytecou taky, specialne M5/M3 na to trpej v jiznich statech...
omfg, co je tohle za rady...

proste bud sezen nove/jete za rozumno nebo dej obyc... jedno vnitrni jete mam na prodej, za 15kil ho necham...
vnitrni vytecou taky, specialne M5/M3 na to trpej v jiznich statech...
“Ability is what you're capable of doing.”
Hanzi: Já mám třeba zatmavené a stačí i 20procent a není to tak znát jako v mé 5er která nemá zatmavená skla. Ten kdo má už zatmaveno nemá pak problém.
Ale jinak máš pravdu prostě shánět a bud starší jeté nebo obyč nic jiného asi bych neřešil. A pokud nabízíš není co řešit.
Takže tyto skla trpí na teplotu ? Pak vytíkají ?
Musí bejt radost to mít po sedačkách v interiéru ...
Ale jinak máš pravdu prostě shánět a bud starší jeté nebo obyč nic jiného asi bych neřešil. A pokud nabízíš není co řešit.
Takže tyto skla trpí na teplotu ? Pak vytíkají ?
Musí bejt radost to mít po sedačkách v interiéru ...