To je ta lepší varianta koupit si to od 3M.
Někdo tady psal že to dělal šmirglem postupně až na ten nejjemnější aby to zarovnal od kamínků a pak vyleštil...
Cituji: Takže fámy že to nejde jsou opravdu jen fámy, koupil jsem přední facelifty, jedno bylo bohužel z jiného auta který mělo asi deset milionů kilometrů, takže plast byl od kamínků fest domlácenej. Postup je umejt plast od mušek, na fotkách už je umytej, jsou vidět jen tečky od kamenů. Namočit a brousit a pořád vlhčit, smirek 240 -- 400 -- 600 -- 800 -- 1000 -- 1500 a pak jsem použil 3M leštící pasty od nejhrubší po nejjemější, jsou sice na lak, ale fungujou samozřejmě na všechno leštění. Výsledek posuďte.
Začíná se tam se smirkem 500 dál 800 potom 1000 a končí se s 3000 pak se nanese pasta na renovaci plastů a nakonec pro dodání max lesku. U některých světel je potřeba použít i smirek 240.
Zdar ja ich delám taky ale na tej fotke šo máš už su mrtve tie plasty.Delám aj to že ich dávam nove ak by si chcel 3500 by ta to stálo u mna s novýma plastama vyčistené paraboli proste budu ako nové
ja jsem si koupil sadu na lesteni svetel od carexu a udelal jsem si to sam vypada to super,ale musel jsem na e60 svetla vyndat,protoze se nedaly vylestit ty spicky.
vrypy se musi zabrousit,jinak to proste nejde,pak ten plast rozlestit nejakou lestici pastou,jen to neprehnat ad si nenatavite sklo.i ta sada od carexu je smirek a lestici pasta.jen bych to nelestil rucne jedine strojove.