Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E34 instalace el. oken

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sakutara

#1 Příspěvek od Sakutara »

Dobrý den,

dvěře na straně řidiče u mého touringu byli kdysi vylomené a nyní vydávají hrozný zvuk při otevírání a nejde otevírat okno (klička). Potřebuji je vyměnit a když už budu u toho rád bych je vyměnil za elektrické (mimochodem taky kvůli tomu, že nemůžu manuální sehnat). Nemáte s tím někdo zkušenosti ? Vím, že musí být už připravená kabeláž jinak to nebude jednoduché ale nevím kde bych měl ty kabely hledat. Nevíte zda na netu se tím už někdo nezabýval a neexistuje návod ?

Předem děkuji všem za pomoc.

T.
blinker

#2 Příspěvek od blinker »

kabely hledej vedle pedálů, pod reprákem, záleží kolik jde kabelů do konektoru pro elekřinu dveří... ?
Tumon

#3 Příspěvek od Tumon »

Rozeber si středový tunel,pokud najdeš tenhle konektor máš přípravu na přední el.okna.Pak stačí sehnat dveřní kabeláže a můstek z vypínači.
A jde to dodělat.

Obrázek
jiriqq

#4 Příspěvek od jiriqq »

EinBauAnleitung (EBA) na el. okna do E34: http://www.ow.no/archive/eba/1179.PDF
Sakutara

#5 Příspěvek od Sakutara »

Ahh děkuji. Instalační příručky si cením, hlavně té verze v AJ :) Snad se mi podaří hned o víkendu koupit dveře tak potom dám vědět, jak to dopadlo :)
Sakutara

#6 Příspěvek od Sakutara »

No tak jsem to před chvilkou měl rozebrané a žádný konektor jsem nenašel ! Ještě se podívám do dveří :(
Odpovědět