Takže 1,2 klidně můžu dát. kamoš mi taky říkal že mu motor vypíná dávku paliva že ma vysoky tlak. jinak jak to nejjednodušeji nastavit? měřak tlaku turba mam ale jak to tam naštelovat je tam blby přistup na ten podtlakovy regulator
koleji píše:Takže 1,2 klidně můžu dát. kamoš mi taky říkal že mu motor vypíná dávku paliva že ma vysoky tlak. jinak jak to nejjednodušeji nastavit? měřak tlaku turba mam ale jak to tam naštelovat je tam blby přistup na ten podtlakovy regulator
Je tam přetlakový regulátor a blbý přístup tam je,ale jde to. Jak to bude studený,tak trošku zašrub ten nesmysl na tyčince a jeď to projet.Koukej na budík a když to bude málo,tak to nech zase schládnout a potom znova.
Pokud máš čiplou jednotku,tak klidně i 1,4 baru.
COM17 píše:Takze pokud je jednotka cipla , uz to do nouzaku nepada kdyz to ma tech 1.4bar.?[/list]
Může být čiplá třeba 10x,ale limituje ji rozsah čidla tlaku turba. Je jen do 1,5 baru. Menší přefuk vydrží,ale při překročení téhle hranice na třeba cca 5s spadne to do nouzáku.
Jde to obechcát jiným čidlem z BMW které je do 2 baru a tam by se už nouzák asi nekonal..Ale mám vyzkoušené,pokud je jen čip,tak 1,2-1,3 bohatě stačí.
čidlo tlaku je to na sani ne ? a pokud jo tak když chci vyšší tlak aby mi to neomezovalo tak si sežnu šroub a dam ho tam misto toho čidla a mam klid ne ?
koleji píše:čidlo tlaku je to na sani ne ? a pokud jo tak když chci vyšší tlak aby mi to neomezovalo tak si sežnu šroub a dam ho tam misto toho čidla a mam klid ne ?
Zespodu na sání je čidlo teploty nasáveného vzduchu a taky hadička co vede k čidlu tlaku turba. Vyřadit ho nemůžeš člověče Musíš sehnat čidlo jiné s větším rozsahem.