Zdravím špatně mi svítí světla tak sem koupil nový výbojky ale nevím jak ji vyndat z paraboly, někde sem viděl na youtube video ale to na jiný světlo a na to moje sem nikde neviděl poradí někdo?
otočíš konektor proti směru hodinových ručiček.vytáhneš tu gumu, jde to hodně blbě ale nakonec to půjde, a pak bajonetovej úchyt výbojky otočíš taky proti směru hodinových ručiček, až budeš dávat novou tak ta drážka úchytu bude dole.
nevim co máš za motor, jestli máš šestiválec tak je lepší začít na straně kde není filtrbox.
to vis, ze sehnat jde vsechno Jestli se do vymeny pustis sam, priprav si k novym parabolam jeste
stelovaci tycky do svetel. Jestli jsou Paraboly KO, tak tycky budou taky...
i kdyby ne, preventivne bych tam nacpal nove
xdreamerx píše:to vis, ze sehnat jde vsechno Jestli se do vymeny pustis sam, priprav si k novym parabolam jeste stelovaci tycky do svetel. Jestli jsou Paraboly KO, tak tycky budou taky... i kdyby ne, preventivne bych tam nacpal nove
Tycky uz mam za sebou,delal jsem je loni a rovnou jsem brousil a lestil kryty svetel nevim ale jak poznam,ze jsou paraboly ci cocky ko,vypadaly normalne
Vypálená parabola je černá nebo alespoň hodně matná, tím pádem neodráží světlo. Lze to zjistit pouhým pohledem dovnitř. Jistota je Luxmetr. Na čočce nemá co odejít, je to kus skla, maximálně se zapráší. Pěkná parabola, v dobrým stavu, je krásně lesklá a ani tak to není žádná hitparáda s tím světlem. Doporučuju nechat vyměnit obě paraboly za bixenon. Pak je to jinej level. Dělají to kluci Daudgen a Caknakis, mají tu někde vlákno.
serus ja to delám vo svojej mycke renovujem to a vydržíto hodne dlho ale kždý týden treba aspon oplachnut vodou auto a pak to vydrží dva try roky určite a tie svetla maju asi pol centymentrove plexisklo takže mužeš to renovovat každý rok