koukal jsem na koncový tlumiče u Schmiedmanna a i si pouštěl nějakej zvuk na youtube a zní to moc fajn... zadarmo to není, ale ta trubka mi osobně přijde na tohle auto tak trochu podivná...
koukal jsem na koncový tlumiče u Schmiedmanna a i si pouštěl nějakej zvuk na youtube a zní to moc fajn... zadarmo to není, ale ta trubka mi osobně přijde na tohle auto tak trochu podivná...
Jaký máte názor na vyříznutí katalyzatorů?
Mam m62tub44 takže vanos verze.. Mam 4 lambdy..2 jsou před a 2 za katalyzatorem. Mam obavy, že ty 2 za katem budou dělat neplechu.. Máte zkušenosti? Případně s čím mam počítat, krom zvýšení spotřeby..
nevím jak u V8, ale u M50B25 jsem to měl původně bez katů, postupem doby jsem sehnal celej díl s katama a dal ho tam. Po instalaci katů se ZVÝŠILA spotřeba, zhoršil se zvuk a to o hodně a snížila se kouřivost... auto bez katů smrdělo jako bolavá noha, už bych to v životě nechtěl. Ale dobře jelo, krásně znělo a míň žralo.
Tak tady jsem koukal a nasel jsem vhodnou trubku na vyrobu, ted se mi tchan v praci podiva, ze pry tam maji nejaky pripravek na ohybani trubek, tak jsem zvedav s cim prijde a ted jeste sehnat spojku, abych to nemusel varit a bylo by to fajn, jenze ty spojky prodavaji vsude jen do tloustky 60mm a ja potrebuju 70mm Takze se to asi varit bude muset
http://www.youtube.com/watch?v=UFQqYAmKay0 taky pěknej zvuk to by mi na 523i stačilo taky ,,,,,,,ale trubky na předchozim videu taky dobry ale toho nedosahnu pac mi tam neco chybí HiHiHi,,,, zajimalo by me co udelat s vyfukem aby to melo to co na videu ta 528 i
A odkud si myslis, ze ma Vesa ten napad s uriznutim koncoveho tlumice ?
Ja to ted na M5 konecne budu delat taky, chystam se na to uz rok a pul, tak se dost tesim, nicmene jsem na to ukecal kamarada s M5 a nemuze si to vynachvalit
ale jo, ma 4,4 V8 proč ne ale ja mam R6 523i a přemyslím co udělat abych zvíraznil svou černou mambu ,,, kola jsou světla jsou podvozek je a syčí to vzadu jak had , což mě sere to co jsem posilal výše by stačilo ale nevím jestli je to jen jiny koncový tlumyc nebo něco jineho ještě ,,,,,trochu bublat ale ne chrčák to radsi budu syčet dál
Tak dej koncový tlumič Magnaflow, podle toho videa tý 528 Ti to tak znít bude.
Já ho ted mám (ale na V6) a zní to tak akorát hlasitě, a zvuk je dost podobnej tomu na videu, akorát v čr se Magnaflow neprodává..
no to si me nepotesil , premyslim nejaky , celonerez od noname mival jsem na e 30 318 is a zvuk byl dobrej ale jde o to jstli nebude nejak plechovy na R6 523i ,,,nesnasim urvaný plechovy zvuk
já ho mám přes Ebay, nebo zkus jinou značku dostupnou i v čr, já si vybral Magnaflow, že to je zajímavé cenově i zvukově navíc moje auto nemá pevný spoje na výfuku, takže sem sundal koncový tlumič a šel se project, bylo to pěkný, a ted s tim koncovym MAgnaflow to zní dost podobně