Andre2 píše:
Dá se to doladit i podle diagnostiky - ve VAGu na koncern je k tomu TDI graf, ale dá se to odečíst i podle hodnot předvstřiku.
U TDI určitě jo, ale pochybuju, že by ses u TDSa dostal přes diag k nastavení předvstřiku. Nebo to jde taky? TDS je oproti TDI odchovanec jedličkova ústavu co se elektroniky týče odchovanec Jedličkova ústavu řekl bych

Nebo jde nějakým způsobem měnit i tyto hodnoty? Měl jsem za to, že jedině přehráním, resp. výměnou ROMky v ECU
bibikuba píše:nevím ale myslím že jestli neměl venku celé čerpadlo-jako že asi nee tak má předvstřik nastavenej-pokud nepovolil ty upevn.šrouby ale proč by to dělal když čerpadlo nevyndaval

Jinak ale nastavit tu hlavu je boj-určitě si to ale poznačil

Ptal se na nastavování předvstřiku, tak jsem mu sdělil své poznatky a dovolil si oponovat tvrzení kolegy který tvrdil, že neni třeba na čerpadle nastavovat statický předvstřik, který si nastaví motor sám (aspoň tak jsem jeho příspěvek pochopil, že byl myšlen). To jestli čerpadlo vytahoval, hýbal s ním nebo dělal něco jinačího je mně osobně jedno

Každopádně to nastavení hlavy taky neni nijak složité, lze to zvládnout i bez označení původní polohy. Ale samozřejmě stolice je stolice, o tom žádná...