Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vibrace při jízdě
Dobrý den, mám problém s e60 530d s vibrací auta při jízdě na volnoběh to nedělá... Začíná to okolo 70km/h lehce, kolem 120 je to uplně nejhorší a nad 150km/h se to zase uklidňí... Koupil jsem kvůli tomu nové pneumatiky, kola jsou několikrát převážené a udělaná geometrie. Dále jsem vyměnil komplet brzdy (ATE) a celej kardan a problém se nevyřešil.... Prosím o radu co s tím....? Už mě to stálo moc peněz a nervu a nevím si rady... Děkuji
-
Posav si auto na hever, aby se ti kolo točilo. Dej si šroubovák na nějakou podložku aby se ti neklepala ruka. Pak ten šroubovák přidrž u disku a otoč kolem.
Já jsem takhle zjistil, že mi jeden disk háže cca o 4mm. Dal jsem ho na zadek a je klid. Nakopaný jsou ty kola všechny, ale tenhle byl nejvíc.
Vyvážení nepomůže.
Ještě mě napadlo, jestli nemůže házet náboj. Může se to hnout třeba při bouračce? Když to dostane ránu z boku?
Já jsem takhle zjistil, že mi jeden disk háže cca o 4mm. Dal jsem ho na zadek a je klid. Nakopaný jsou ty kola všechny, ale tenhle byl nejvíc.
Vyvážení nepomůže.
Ještě mě napadlo, jestli nemůže házet náboj. Může se to hnout třeba při bouračce? Když to dostane ránu z boku?