Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
žárovky do mlhových světel
-
- Kontaktovat uživatele:
Určo H7...
Jinak mlhovky svítí hlavně do boku. Můžeš je mít také rozštelované. Je to vidět pěkně ve tmě, když přijedeš k nějaké zdi. Mlhovky dělají na stěnu pěknou vodorovnou linku a pěkně se to dá poštelovat, aby svítily stejně vysoko.
Já si je nechal jednou seštelovat a doma v garáži na vratech udělal značky a šteluju si to čas od času sám.
Jinak mlhovky svítí hlavně do boku. Můžeš je mít také rozštelované. Je to vidět pěkně ve tmě, když přijedeš k nějaké zdi. Mlhovky dělají na stěnu pěknou vodorovnou linku a pěkně se to dá poštelovat, aby svítily stejně vysoko.
Já si je nechal jednou seštelovat a doma v garáži na vratech udělal značky a šteluju si to čas od času sám.
-
- Kontaktovat uživatele:
filini28 píše:No vidíte,já zasel našel H8
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=63&fg=15[/url]
To vypadá jako M-technic...
-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak samo vyndat mlhovku a mrknout na žárovku - sundej tan plast vedle ní, co drží na dvou plastových špuntech a mlhovka je na jednom samořezu. Je to hned venku i na parkovišti, než žena nakoupí v supermarketu
Jinak jsi nenapsal, zda jde o předFL, nebo poFL. Já píšu o předFL! Třeba r.v.2002 může být i ta H8...

Jinak jsi nenapsal, zda jde o předFL, nebo poFL. Já píšu o předFL! Třeba r.v.2002 může být i ta H8...
-
- Kontaktovat uživatele:
No, teda nevím jaké svícení od mlhovek očekáváš, ale pokud je rozsvítíš ve tmě s parkovačkama, tak se s tím nedá ani jet. To prostě nesvítí před suto, ale hlavně do pangejtu. Od toho jsou to mlhovky.
Jinak jestli máš H8, tak mají standardně 35W. H7 mají 55W, což může činit určitý rozdíl.
Taky můžeš kopit H8 100W, ale nebude to asi pro dobro věci. Hřeje to jako kráva, takže se ti může pokroutit patice, nebo tělo mlhovky, bude to praskat a hlavně na tebe bude každej druhej blikat. A jinak než za mlhy a snížený viditelnosti s nima jezdit nesmíš. A pokud jo, je to jenom machrovina a jestli je nebudeš mít seřízený a budeš oslňovat, je to na pár facek.
Jen jednou mě prasknul xenon u řidiče a já si přisvítil mlhovkama. Vjel jsem do města a už za mnou frčeli benga. A na takový kokotiny jako že jestli znám vyhlášku a jestli vím kdy je smím zapnout fakt nejsem stavěnej. Nemám rád, když ze mně někdo dělá úplnýho kokota. Samo že jsem tam byl hned za TÁGO a -1bodík.
Kup si nějaký COOL BLUE 5000K - 6000K, kvůli barvě, ale na výkon bych se vyprdnul. Nedělej z mlhovek dálkový
Čus!
Jinak jestli máš H8, tak mají standardně 35W. H7 mají 55W, což může činit určitý rozdíl.
Taky můžeš kopit H8 100W, ale nebude to asi pro dobro věci. Hřeje to jako kráva, takže se ti může pokroutit patice, nebo tělo mlhovky, bude to praskat a hlavně na tebe bude každej druhej blikat. A jinak než za mlhy a snížený viditelnosti s nima jezdit nesmíš. A pokud jo, je to jenom machrovina a jestli je nebudeš mít seřízený a budeš oslňovat, je to na pár facek.
Jen jednou mě prasknul xenon u řidiče a já si přisvítil mlhovkama. Vjel jsem do města a už za mnou frčeli benga. A na takový kokotiny jako že jestli znám vyhlášku a jestli vím kdy je smím zapnout fakt nejsem stavěnej. Nemám rád, když ze mně někdo dělá úplnýho kokota. Samo že jsem tam byl hned za TÁGO a -1bodík.
Kup si nějaký COOL BLUE 5000K - 6000K, kvůli barvě, ale na výkon bych se vyprdnul. Nedělej z mlhovek dálkový

No já když měl M nárazník s M mlhovkama tak jsem si je pošteloval na asi 30 metru před auto
A divil jsem se že to neosilnovalo, je tedy pravda že na zdi dělali krásnou čáru jak svítí.
Od čáry dolu svítili a od čáry nahoru ne, prostě jako potkávací světla
Je to focený mobilem takže nic moc.
Foto jenom mlhovky Xenon vs halogen
Foto jenom mlhovky
.

A divil jsem se že to neosilnovalo, je tedy pravda že na zdi dělali krásnou čáru jak svítí.
Od čáry dolu svítili a od čáry nahoru ne, prostě jako potkávací světla

Je to focený mobilem takže nic moc.
Foto jenom mlhovky Xenon vs halogen

Foto jenom mlhovky
.

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je maso... Jinak laicky vzato, sklon mlhovek je asi 2%. Tzn. změříš vzdálenodt středu mlh. reflektoru k silnici a toto naneseš na stěnu. Stoupneš si autem třeba 5m od zdi a mlhovky musí svítit o 2% níže nežli je značka na zdi. V tomto případě na 5m o 10cm níže. Na 10m o 20cm níže atd... Samo že se to může lišit od typu a výrobce auta, ale jeto nejjednodušší způsob, jak si to svépomocí naštelovat a mít jistotu, že nikoho bezohledně neoslníš. Jinak když svítí mlhovky moc vysoko, víc ti to za mlhy uškodí. Jelikož kapičky vody, ze kterých je mlha, odrazí světlo zpět nahoru a to tě samozřejmě oslní. Jak jinak než, že úhel dopadu = úhel odrazu. Čím více nahoru ti mlhovky svítí, tím více nahoru se ti odráží světlo od mlhy do kabiny. Kua jednoduchý jak cedník, ne?
Hmm to co jsi napsal by mohlo dávat smysl
Já jsem toho názoru že když jsou mlhovky nízko u země tak tu mlhu pod svítí, a jde o to aby nesvítili do vzduchu jako dálkové.
Všichni moc dobře víme co se stane když zapnem v mlze dálky
Vzhledem k tomu že moje mlhovky do nebes nesvítili ale úplně pod auto taky ne, tak s nima bylo v mlze vidět výborně 

Všichni moc dobře víme co se stane když zapnem v mlze dálky