jasný, chci celej set jen sem koukal právě že jde koupit to i to, na evry mod už mi prostě klouže no, čili můžu dát normální a ne dvouhmotu i kdybych jí tam teď měl? jde mi spíš o to co bude blbuvzdornější....
ještě jsem neviděl tds co by mělo dvouhmotu v háji a to se bavím i o motorech co maj najeto pře 400tis a při ceně toho setrváku si to každej rozmyslí než to měnit zbytečně,ale přítlačák bych vyměnil na tom nic vidět není a stejně je v háji i když všechno se dá přečůrat.
pokud řádíš s evry-mode tak doporučuju nechat lamelu obložit ,sériovka bude klouzat za chvilku zas, nebo dát větší spojku
dobrá, zkusím zatím pořešit jen tu lamelu no, vyměnim si to sám to je v pohodě, jen musim teda zvážit jestli nechat obložit nebo koupit novou, Luk by snad něco vydržet mohl
luk dává i BMW z výroby,koukni na packy přítlačáku, pokud budou mít na koncích namodralou barvu je těsně před smrtí a nebude ti s novou lamelou dovypínat spojka(půjde špatně řadit)
Pokud chceš aby to něco vydrželo tak tam dej 240mm dvouhmotu z E39 tds , lamelu s HDS obložením a samostavitelnej přítlačák z 530d. A máš jistotu že ti to na TDSu udrží víc jak 250PS
RISAK píše:dobrá, zkusím zatím pořešit jen tu lamelu no, vyměnim si to sám to je v pohodě, jen musim teda zvážit jestli nechat obložit nebo koupit novou, Luk by snad něco vydržet mohl
Lamelu samotnou neměň, to je zbytečný, rovnou to dej i s přítlačákem. Lamelu nech jen přeobložit HDSem za 600kč, vydrží to víc jak origo lamela.
dobrá, mám tu poblíž firmu co obkládá kovokeramikou taky, ale pořeším to i s přítlačákem, ono po rozdělání bych asi usoudil, že to jinak ani nemá smysl, protože přítlačák na tom taky bude bídně
a pokud by byly problémy dál tak bych udělal tu skládačku co jsi psal, nevěděl sem že je to možný, dík
RISAK píše:dobrá, mám tu poblíž firmu co obkládá kovokeramikou taky, ale pořeším to i s přítlačákem, ono po rozdělání bych asi usoudil, že to jinak ani nemá smysl, protože přítlačák na tom taky bude bídně
a pokud by byly problémy dál tak bych udělal tu skládačku co jsi psal, nevěděl sem že je to možný, dík
Keramiku néé, HDS obložení tam dej. Dělá to renovak a Ferodo Česká Lípa