kadli píše:Turbo uz ma i vuli, tak jsem zkusil vzit repas od turbo.cz, tak jsem zvedavej. Jinak to natlakovani, nevi nekdo?
Já měl už tolik turb a u každého jsem měl v hadicích i olejový povlak..Je to normální...samo né,že to bude plné oleje.
Vůle taky nějaká může být a to jen ta jakoby na osu...nesmí chodit dopředu / dozadu.
Natlakování mě napadá jen ještě před montáží nového turba vzít tu hadičku vo přivádí do turba olej a na ní nějak našroubit budík tlaku turba. Je tam průtokáč,ale určitě to nějak jde.Delší průtokáč,na konci uzavřená matka a v očku výstup na budík.
Pak to chce,ale vědět jaká ta hodnota má být.Tahle zkoušpa se spíš ale řeší,když turbo odejde..jak přidře a tak. Pokud Ti to do poslední chvíle jezdilo,tak bych to neřešil. Asi ale nejsem takovej magor a nebo punťa
Jinak turbosport taky doporučuju !! ..tady na děch naklápěčkách se musí hlavně doře nastavit výchozí poloha lopatek...nechci Tě strašit,ale u pár turbín jsem viděl po nastartování a projížďce mrtvej spodek a hurá na novo turbo ven atd.. pak dej vědět jak to lítá.