O tomhle nikde ani zminka takze lze predpokladat, ze to nejde.KamilAC píše: Čte. Ale nikde není psáno,že také ovládá.Stejný info si přečtu na přístrojovce.Jde spíš o ovládání webasta,nulování spotřeby atd.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dodělání navigace BMW e39
-
- Kontaktovat uživatele:
borci a umí vůbec některá neorigo navigace pracovat s webastem?? když už ho v autě mám, tak ať ho můžu používat... velice mě láká origo 16:9, ale co mě odrazuje, že to nemá výstup na USB tzn poslouchání písniček v podobě mp3 z flashdiscu prostě neumí a nemá DVD mechaniku, takže filmy z divka taky nehrozí... :-/
nebo nedá se ta origo MK3 nějak doupravit nějakýma dekodérama nebo xcarlinkem či tak něco abych do toho mohl zapojit USB či DVD mechaniku??
nebo nedá se ta origo MK3 nějak doupravit nějakýma dekodérama nebo xcarlinkem či tak něco abych do toho mohl zapojit USB či DVD mechaniku??
Ten konec bude někde u rezervy, protože přijímač GPS byl u MK2 oddělenej. Měl by tam bejt i videomodul
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Klubové ID: 1762
Tam jsem právě nikde nic nenašel, dodělával jsem DVB-T , dával jsem ho vedle TV-modulu. Ona totiž ta MK IInemakala, vůbec nebyla připojená k anténě, tak jsem předpokládal, že origo tam MKIII byla, ale někdo tam jebnul MKII, aby mu to svítilo a tim to haslo. Jenže nemůžu najít konec kabelu...
Takže díky jednomu zdejšímu machrovi vyřešeno. Anténa byla napojená do Changeru
Takže díky jednomu zdejšímu machrovi vyřešeno. Anténa byla napojená do Changeru
Pokud máš MK1/2 (display 4:3), tak po zapojení ti pojedou i ostatní komponenty, jen bacha na TV modul. Ten musí umět rozlišení 16:9, pokud ne, tak bude obraz oříznutí po stranách.
Pokud máš obyč rádio a BC, tak to nebude fungovat..
To Tompo: GPS kabel od antény končí u GPS přijímače. Je to ten dekl hned za zadníma sedačkama (je tam i TV modul). Bohužel kabel je krátký a k jednotce ho nedostaneš. Buď koupit prodlužovák, nebo prostě jen dokoupit novou GPS anténu (SMB) připojit k jednotce a uložit někam, kde nebude překážet.. Ten původní GPS přijímač odpoj a vyhoď...
Mám to taky u svojí MK4
To Tompo: GPS kabel od antény končí u GPS přijímače. Je to ten dekl hned za zadníma sedačkama (je tam i TV modul). Bohužel kabel je krátký a k jednotce ho nedostaneš. Buď koupit prodlužovák, nebo prostě jen dokoupit novou GPS anténu (SMB) připojit k jednotce a uložit někam, kde nebude překážet.. Ten původní GPS přijímač odpoj a vyhoď...
Mám to taky u svojí MK4
a co se musí všechno zapojit, aby fungoval aspoň BC? nestačí jen ten TV modul?xnovic píše:Pokud máš MK1/2 (display 4:3), tak po zapojení ti pojedou i ostatní komponenty, jen bacha na TV modul. Ten musí umět rozlišení 16:9, pokud ne, tak bude obraz oříznutí po stranách.
Mám to taky u svojí MK4
Ne, protože když máš LCD, tak je modul rádia externí vzadu v kufru + videomodul (popř. jednotka navigace) + kabeláž
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
U mojí předchozí e39 530D jsem to taky řešíl dynavinem. Měl jsem obyč rádio s BC a když jsem viděl, že bych musel rozebrat půl auta, tak jsem se na ti vykašlal..EdyBoyS píše:aha, tak to se fakt nevyplatí kupovat... protože komplet stojí cca 8 - 10 tis, dle nabídky a 3 tis za práci... to už raději připlatim 2 litry a koupím dynavin
A u 540i instalace 16:9 displaye a MK4 byla sranda, protože už jsem měl v autě MK2 s 4:3 displayem...
Jen škoda, že ten dynavin nekomunikuje s BC a nezávislou ventilací..
prý komunikuje, ale musíš si připlatit za tu nejlepší verzi která má i operační systém android... pak pomocí aplikace můžeš i nulovat spotřebu a nastavovat webasto...xnovic píše:U mojí předchozí e39 530D jsem to taky řešíl dynavinem. Měl jsem obyč rádio s BC a když jsem viděl, že bych musel rozebrat půl auta, tak jsem se na ti vykašlal..EdyBoyS píše:aha, tak to se fakt nevyplatí kupovat... protože komplet stojí cca 8 - 10 tis, dle nabídky a 3 tis za práci... to už raději připlatim 2 litry a koupím dynavin
A u 540i instalace 16:9 displaye a MK4 byla sranda, protože už jsem měl v autě MK2 s 4:3 displayem...
Jen škoda, že ten dynavin nekomunikuje s BC a nezávislou ventilací..