Najednou mi přestalo pípat upozornění celé hodiny a na monitoru nic nemůžu najít......
A ještě mám dotaz
Někdy na parkovišti když je zima,mám kolem trysek na kapotě vyhřáté kroužky,totéž na čelním okně.
Mám e39 530dA 2001 s Webastem.
U těch trysek dochází ke zkratu,nebo je to ok?
A webasto topí samo?
Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Auto nehlásí celou hodinu
na to hodinove pipnutie si klikni bc na stredovom tunely, musi to ist nastavit, mozno sa to zmazalo teraz s prvymi mrazikmi ked pokleslo napatie pri startovani
co sa tyka trysiek, su yhrievane, tak ako zrkadla, bud rad ze funguju
webasto pri nizkej teplote funguje az kym nedosiahne motor teplotu okolo 70°C takze fici skoro stale
co sa tyka trysiek, su yhrievane, tak ako zrkadla, bud rad ze funguju
webasto pri nizkej teplote funguje az kym nedosiahne motor teplotu okolo 70°C takze fici skoro stale
-
- Kontaktovat uživatele:
Nesouhlasím. Měl jsem v autě čidlo GPS a vyzařovalo to teplo. Pokud je okno zamrzlé v -20 přes noc, tak to pochopitelně vidět není, ale ráno při přízemních mrazících to bylo jasně patrné.
Podobnou věc jsem zaznamenal i na celkem novém Citrenu, kdy v oblasti čidel u zpětného zrcátka na čelním skle byl rozmaražený flek.
Takže není pravda, že elektronika to nedělá. Dělá.
Podobnou věc jsem zaznamenal i na celkem novém Citrenu, kdy v oblasti čidel u zpětného zrcátka na čelním skle byl rozmaražený flek.
Takže není pravda, že elektronika to nedělá. Dělá.