Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

LED marker do Angel Eyes na BMW E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
EdyBoyS

#1 Příspěvek od EdyBoyS »

Uvažuju že si koupím Led marker 32W do origo faceliftových světel Hella... nemáte někdo zkušenost s tím, jak to svítí??
Našel jsem ten ledmarker na BMW jakeš, kdysi jsem se už na něco ptal a všichni to skritizovali, že prodává samé mrdky nekvalitní...

nevíte jak je to s těma led markerama?? prodávají je i na ebay... origo ty žluté jsou myslím jen 5W, zajímalo by mě, jak ty 32W svítí... to musí být záře jak ty nové BMW...
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Nevěřím, ze maji spojity výkon 32W, to by topilo jak blázen, mám ty 5W (realne bude výkon 4W) a jednak teplo a za další to v noci je trochu kolotoč, parkrat jsem si všimnul, jak na to lidi civí...
Ale záleží co od toho čekáš :-))
“Ability is what you're capable of doing.”
jarda1976

#3 Příspěvek od jarda1976 »

jsou tady k mání led marker 25w pro e39 prodává je memphis_r. je to v prodeji dílů.cena něco okolo 1500-1600 kč hlavně neriskuj s BMW Jakeš to doopravdy moc nesviti,obyčejná 10w žárovka je proti tomu šajn..
Lucifer

#4 Příspěvek od Lucifer »

Vyser se na markery je to naprostá zbytečnost. Pošli světla caknakisovi on ti tam zabuduje UHP led kroužky i se stmíváním aby v noci neoslňovalo
EdyBoyS

#5 Příspěvek od EdyBoyS »

Lucifer píše:Vyser se na markery je to naprostá zbytečnost. Pošli světla caknakisovi on ti tam zabuduje UHP led kroužky i se stmíváním aby v noci neoslňovalo

a kolik to stojí?
jerrryS

#6 Příspěvek od jerrryS »

jestli můžu přispět se zkušeností, kámoš si ledky u jakeše kupoval asi před měsícem a nevypadaj vubec tak tragicky. myslim že jsou ucházející.
na osvětlení stadionu to sice není, ale...
bmwm3

#7 Příspěvek od bmwm3 »

No - já jsem je na e39 měl taky a vypadá vše ok, ale pořád se mi rozbíjely. Koupil jsem první za 1 000,-, druhý pak za 2 000,- ale pořád stejný..
Chce to jen držet si záručák po ruce, doba montáže 2 minuty.
Kupoval jsem tyto
caknakis

#8 Příspěvek od caknakis »

To je fakt zlý sen tyhle markero-topicy...

Chceš origo? Kup žárovku

Chceš aby to svítilo trošku, ale bíle? - kup marker

Chceš aby to svítilo jako prase a dalo se to bezproblémů používat jak denní svícení? Namontuj V3

Ty markery se nedostanou ani na 30% výkonu V3 kroužků....

Tečka, konec debaty. Vždyť jste to řešili 5 stránek v jednom topicu.

ŽÁDNÝ MARKER ti v E39, E60, E65 nedá záři, jako nové BMW. Ty kroužky a světlovody na to prostě nejsou stavěné. U nových BMW je pod každým kroužkem jedna velká dioda s monstrózním chladičem - mrkni na net.

Možná nějáký marker, co ti nějáký šikovný klučina postaví se tomu vyrovná, ale nevím, jak to uchladí.

Pochop už to prosím konečně
Lucifer

#9 Příspěvek od Lucifer »

To je furt dokola dokud to každý nevyzkouší tak tomu neuvěří můžeš to tady psát 1001x dokola a stejně to bude furt x lidí zpochybňovat :wink:
dogeatdog

#10 Příspěvek od dogeatdog »

caknakis píše:Chceš aby to svítilo jako prase a dalo se to bezproblémů používat jak denní svícení? Namontuj V3

Mám dotaz - pochopil jsem, že s tím máš zkušenosti - jak je to prosím s životností těch V3 kroužků? Má smysl do toho investovat, nebo je to nekonečná story typu "svítím půl roku a měním"?
Díky
The_big_deal
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od The_big_deal »

V3 už jsou kvalitní a vydrží ti déle než půl roku.
Tompo

#12 Příspěvek od Tompo »

V3 od Caknakise mám a naprostá spokojenost!!!

Nechápu, proč tady mr. EdyBoys zakládá nové téma, kde se ve finále dobere k tomu samému konci?!
caknakis

#13 Příspěvek od caknakis »

dogeatdog píše:
caknakis píše:Chceš aby to svítilo jako prase a dalo se to bezproblémů používat jak denní svícení? Namontuj V3

Mám dotaz - pochopil jsem, že s tím máš zkušenosti - jak je to prosím s životností těch V3 kroužků? Má smysl do toho investovat, nebo je to nekonečná story typu "svítím půl roku a měním"?
Díky

Namontoval jsem jich už desítky a jedna jediná reklamace - v jednom kroužku přestaly svítit asi 3 diody....
dogeatdog

#14 Příspěvek od dogeatdog »

caknakis> díky za odpověď.
Chápu tedy správně, že - teoreticky - by to mohlo rok, dva běžného provozu ustát?
A dále: psal jsi o stmívání. Ta regulace je součást sady, nebo to je tvoje "fičura"? (Jde mi o používání angel eyes coby denního svícení ale ne za cenu, že to v noci bude nepříjemně zářit).
EdyBoyS

#15 Příspěvek od EdyBoyS »

Tompo píše:V3 od Caknakise mám a naprostá spokojenost!!!

Nechápu, proč tady mr. EdyBoys zakládá nové téma, kde se ve finále dobere k tomu samému konci?!

to téma jsem zakládal 4 listopadu, to jsem tu ještě žádné téma o led markeru neviděl
Odpovědět