Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
LED marker do Angel Eyes na BMW E39
Uvažuju že si koupím Led marker 32W do origo faceliftových světel Hella... nemáte někdo zkušenost s tím, jak to svítí??
Našel jsem ten ledmarker na BMW jakeš, kdysi jsem se už na něco ptal a všichni to skritizovali, že prodává samé mrdky nekvalitní...
nevíte jak je to s těma led markerama?? prodávají je i na ebay... origo ty žluté jsou myslím jen 5W, zajímalo by mě, jak ty 32W svítí... to musí být záře jak ty nové BMW...
Našel jsem ten ledmarker na BMW jakeš, kdysi jsem se už na něco ptal a všichni to skritizovali, že prodává samé mrdky nekvalitní...
nevíte jak je to s těma led markerama?? prodávají je i na ebay... origo ty žluté jsou myslím jen 5W, zajímalo by mě, jak ty 32W svítí... to musí být záře jak ty nové BMW...
To je fakt zlý sen tyhle markero-topicy...
Chceš origo? Kup žárovku
Chceš aby to svítilo trošku, ale bíle? - kup marker
Chceš aby to svítilo jako prase a dalo se to bezproblémů používat jak denní svícení? Namontuj V3
Ty markery se nedostanou ani na 30% výkonu V3 kroužků....
Tečka, konec debaty. Vždyť jste to řešili 5 stránek v jednom topicu.
ŽÁDNÝ MARKER ti v E39, E60, E65 nedá záři, jako nové BMW. Ty kroužky a světlovody na to prostě nejsou stavěné. U nových BMW je pod každým kroužkem jedna velká dioda s monstrózním chladičem - mrkni na net.
Možná nějáký marker, co ti nějáký šikovný klučina postaví se tomu vyrovná, ale nevím, jak to uchladí.
Pochop už to prosím konečně
Chceš origo? Kup žárovku
Chceš aby to svítilo trošku, ale bíle? - kup marker
Chceš aby to svítilo jako prase a dalo se to bezproblémů používat jak denní svícení? Namontuj V3
Tečka, konec debaty. Vždyť jste to řešili 5 stránek v jednom topicu.
ŽÁDNÝ MARKER ti v E39, E60, E65 nedá záři, jako nové BMW. Ty kroužky a světlovody na to prostě nejsou stavěné. U nových BMW je pod každým kroužkem jedna velká dioda s monstrózním chladičem - mrkni na net.
Možná nějáký marker, co ti nějáký šikovný klučina postaví se tomu vyrovná, ale nevím, jak to uchladí.
Pochop už to prosím konečně
caknakis píše:Chceš aby to svítilo jako prase a dalo se to bezproblémů používat jak denní svícení? Namontuj V3
Mám dotaz - pochopil jsem, že s tím máš zkušenosti - jak je to prosím s životností těch V3 kroužků? Má smysl do toho investovat, nebo je to nekonečná story typu "svítím půl roku a měním"?
Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
dogeatdog píše:caknakis píše:Chceš aby to svítilo jako prase a dalo se to bezproblémů používat jak denní svícení? Namontuj V3
Mám dotaz - pochopil jsem, že s tím máš zkušenosti - jak je to prosím s životností těch V3 kroužků? Má smysl do toho investovat, nebo je to nekonečná story typu "svítím půl roku a měním"?
Díky
Namontoval jsem jich už desítky a jedna jediná reklamace - v jednom kroužku přestaly svítit asi 3 diody....