Originál zaslal Kriznik [B]tak me napadlo, kde vzit presne 8 koniku ? abych dorovnal 192 do pekne kulatych 200 ? jenom tak symbolicky
Vačky Schrick a čip Kerscher k tomu. 325i prý s tím jezdí moc pěkně. Kámoš Michal (http://www.chiptuning.cz) to dělal už mockrát.
Mimochodem tak mě napadlo, že asi přejdu na benzín. Ba přímo kacířský nápad - na plyn (NECAM-KOLTEC MEGA - sekvenční vstřikování, mám známého, co to exkluzivně dováží).
Originál zaslal Kriznik [B]diq za tip 8koniku je vylozene symbolickych na dorovnani do 200
17tis ... 210 koniku sakra moocc ja chci "jenom" 200
Mimochodem, čip samotný je asi nejlevnější řešení. Cokoliv jiného se musí zkombinovat a vyjde to dráž (např. otevřený sání + svody + nějakej Remus nebo Sebring komplet výfuk).
aby to nevyznelo jinak nez jsem to myslel
nemam v planu nic vic ladit jenom me napadlo si srovnat koniky na 200
zadny sebringy, ladeny svody a jiny ptakoviny delat nebudu a nechci
jediny co se mi libi jsou dvojity vyfuky jako ma klakson
Mimochodem tak mě napadlo, že asi přejdu na benzín. Ba přímo kacířský nápad - na plyn (NECAM-KOLTEC MEGA - sekvenční vstřikování, mám známého, co to exkluzivně dováží).
Cus - na kolik to vyjde? - ja mam E30 na plyn a max. spokojenost...
Originál zaslal Kriznik [B]aby to nevyznelo jinak nez jsem to myslel nemam v planu nic vic ladit jenom me napadlo si srovnat koniky na 200 zadny sebringy, ladeny svody a jiny ptakoviny delat nebudu a nechci
jediny co se mi libi jsou dvojity vyfuky jako ma klakson