potrebuju zjistit jestli osvetleni vypinace svetel ma svoji pojistku
a jestli jo tak kde...
zarovka ok, spinac ok, ale zrejme do nej netece stava...
DIKY
Originál zaslal Kriznik
[B]potreboval bych nekoho kdo ma komplet navod s prehlednym elektrickym schematem (ne ten hnuj co je na netu)
potrebuju zjistit jestli osvetleny vypinace svetel ma svoji pojistku
a jestli jo tak kde...
zarovka ok, spinac ok, ale zrejme do nej netece stava...
DIKY
Originál zaslal Pavouk
[B]
Pokuď to někto má, tak mi to pošlete a? to můžu hodit na web.
To Kriznik: ne že by mi klasické liniové schéma nevyhovovalo víc, ale jiné jsem prostě nesehnal, tak hned snad nemusíš kydat. Na něco se hodí i to co tam je ;-(.
Originál zaslal Kriznik
[B]
kydat? coze?
to jako narazis na muj nazor na to schema nebo co?
jestli jsem urazil schema tak se mu timto omlouvam
[B]
ptal jsem se na neco konkretniho a ty tu zacnes s nejakym kydanim? ... co to ma bejt prosimte?
trosku by to chtelo asi klidek pianko nohy v teple a dostatek sexu![]()
Original zaslal Pavouk
Z hnojem jsi tu zacal Ty. Schema neni idealni, ale jine neni. Ty umis jenom kritizovat, ale uzitecny clanek jsi po dlouhem premlouvani napsal jeden.
Poznamka o kydani se tykala toho tveho "zahnojeneho" schematu. S tema dalsima radama uz asi mas bohate a dobre zkusenosti, kdyz je nabizis dal.
Originál zaslal Pavouk
[B]V tom případě asi každý z nás mluví o něčem jiném, protože jsem nic nepsal o tobě, ale tvojem vyjadřování.
A protože vidím že jsi mě nepochopil, milerád to pro tebe zhrnu:
je jednošší na něco jenom nadávat a kritizovat to, než pro to něco udělat. Pokud nic neseženeš, nekritizuj laskavě to, co sehnali jiní.
Ono nebylo jednoduché sehnat ani to "hnojové" schéma - uvědom si to laskavě!!
Originál zaslal Kriznik
[B]
Hmm vis tvuj problem je, ze nedokazes akceptovat nazor jinejch
me nedela problem o necem co je vesmes nepouzitelny rict ze to je hnuj, je to muj nazor a muzu ho rict kdykoli kdekoli komukoli
tvoje "primerena(e)" reakce na takovou hovadinu je spis usmevna
stejne tak rikam o pozadi "bmw e36 homepage" ze je hnus, chces-li tak hnuj (a neni to jenom moje "kritika")
jsou veci ktery se asi libej jenom tobe a dal uz nemas zadnou snahu neco udelat lip, jestli si vzpomenes nekolikrat jsem rekl ze to klidne predelam a prevedu na normalni server a ne tuning.cz
ale tobe nic nejde pod fousy, nedokazes rict jo udelame to bude to lepsi, protoze si myslis ze to co si udelal je pro vsechny modla a nic se nebude menit - chyba
a kdyz jsme u toho ze "Nejdřív něco předveď než začneš vyskakovat" - nejsem zadnej spisovatel, napsal jsem to na foru a odtud si to snad dokazes zkopirovat ne? a hlavne... ono prace na e36 webu je asi tak 1/10 prace co byla na foru a chatu.
Ovsem nehodlam ti tu rict at nejdriv neco delas a pak vyskakujes, delej si co chces, ale me laskave nerikej co mam delat a co ne - tobe to neprislusi