Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
elektricke schema
Sorry, Pavouku, ale ten podklad na E36 foru je fakt ubohej... Nekritizuju Tvoji praci, ale kritizuju tu ubohost toho napisu nalezato (dokopce)... Taky jsem chtel rict, ze by domena e36.cz mela byt priroutovana primo k serveru, kde to cele bezi a ne to bejt nekam presmerovany... A myslim, ze tohle by slo u Kriznika zaridit...
Jinak Anonymova hlaska vod Fordu fakt sedi! Jdi se zahrabat (Anonyme) a neplet se do toho, pokud nejses reglej.
Co se tyce toho el. schematu, tak je to drsne neprehledny a nenasel bych v tom vazne nic, i kdyz jsem se o to nekolikrat pokousel... Nekritizuju ho, jen si myslim, ze me osobne je k nicemu. Mozna ze nekteri ostatni v tom v pohode neco najdou.
Co se tyce Kritika, z vlastni a osobni zkusenosti vim, ze je to "pan Kritik"... Nebo "Kri(t)znik?
Mno, v kazdym pripade tady do sebe sijete docela solidne!
Kriznik: Pavouk:
:ratata: :unreal:
Jinak Anonymova hlaska vod Fordu fakt sedi! Jdi se zahrabat (Anonyme) a neplet se do toho, pokud nejses reglej.
Co se tyce toho el. schematu, tak je to drsne neprehledny a nenasel bych v tom vazne nic, i kdyz jsem se o to nekolikrat pokousel... Nekritizuju ho, jen si myslim, ze me osobne je k nicemu. Mozna ze nekteri ostatni v tom v pohode neco najdou.
Co se tyce Kritika, z vlastni a osobni zkusenosti vim, ze je to "pan Kritik"... Nebo "Kri(t)znik?

Originál zaslal DaF
[B]Sorry, Pavouku, ale ten podklad na E36 foru je fakt ubohej... Nekritizuju Tvoji praci, ale kritizuju tu ubohost toho napisu nalezato (dokopce)... Taky jsem chtel rict, ze by domena e36.cz mela byt priroutovana primo k serveru, kde to cele bezi a ne to bejt nekam presmerovany... A myslim, ze tohle by slo u Kriznika zaridit...
Co se tyce Kritika, z vlastni a osobni zkusenosti vim, ze je to "pan Kritik"... Nebo "Kri(t)znik?Mno, v kazdym pripade tady do sebe sijete docela solidne!
Ten podklad je tu od začátku. Pokud se nelíbí, proč se teda někdo (kromě krizinka) za tu dobu neozval, nebo neposlal něco jiného? Poąlete něco!!
Nevím proč doménu přesouvat zrovna ke kriznikovi, kdyľ auto stejně prodává a jede pryč. Zásadně proti přesunití nejsem.
Ono i z toho textu co je přímo u schématu snad jde pochopit ľe ani podle mě to není "to pravé ořechové", ale nikdo jiný tu ľádné jiné nedodal. Myslím¨ľe není problém to napsat normálním způsobem, třeba tak jak jsi to udělal Ty, a není nutné hned rozhazovat hnůj. Celkem uľ mě přeąla chu» vůbec něco shánět. Měl jsem připravený kompletní český manuál...
Originál zaslal Pavouk
[B]
Ten podklad je tu od začátku. Pokud se nelíbí, proč se teda někdo (kromě krizinka) za tu dobu neozval, nebo neposlal něco jiného? Poąlete něco!!
Nevím proč doménu přesouvat zrovna ke kriznikovi, kdyľ auto stejně prodává a jede pryč. Zásadně proti přesunití nejsem.
Ono i z toho textu co je přímo u schématu snad jde pochopit ľe ani podle mě to není "to pravé ořechové", ale nikdo jiný tu ľádné jiné nedodal. Myslím_ľe není problém to napsat normálním způsobem, třeba tak jak jsi to udělal Ty, a není nutné hned rozhazovat hnůj. Celkem uľ mě přeąla chu' vůbec něco shánět. Měl jsem připravený kompletní český manuál...

Originál zaslal Pavouk
[B]
Super, podme to teda udelat! Ja sem pro presun a taky pro vic pristupu lidi k obsahu. Vobcas bych na tom webu neco spachal ale na dalku vysvetlovat co bych rad, posilat podklady atd. je na dlouhy lokty. :jojo:
-
- Kontaktovat uživatele:
viz. subj.
Já si myslím, že byste si měli roztrhat vopčanky a tak vůbec to všecko kolem.
Jestli jsem to dobře pochopil, Pavouk se urazil a trhnul se, což mi přijde zbytečné. :shit: Ad pražská parta - taky mám možná radši jiný druh zábavy a humoru, ale že bych musel někomu vnucovat svůj vkus?
P.S. pro Pavouka: Povím ti tajemství, ale pšt, nikde to neříkej - tohle fórum na postavený na phpBB. Sice je to hotová věc, ale počeštit to, nastavit a upravit taky něco dá...
P.S.: Přijeďte na Dragrace!

Jestli jsem to dobře pochopil, Pavouk se urazil a trhnul se, což mi přijde zbytečné. :shit: Ad pražská parta - taky mám možná radši jiný druh zábavy a humoru, ale že bych musel někomu vnucovat svůj vkus?
P.S. pro Pavouka: Povím ti tajemství, ale pšt, nikde to neříkej - tohle fórum na postavený na phpBB. Sice je to hotová věc, ale počeštit to, nastavit a upravit taky něco dá...

Originál zaslal Cokes
[B]viz. subj.
ad 1:

ad 2: proc to vypada tak, ze "prazska parta" je nejaka sahla?

ad 3: oprava : to prvni bylo phpBB, to byla brnkacka, tohle je vbulletin, nejenom ze je mnohem komplikovanejsi, ale nastavit a pocestit je treba vic nez 800+ stranek....

(jinak diky za podporu, vidim ze chapes co to da prace...)
lets go !

:mhihi:
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Kriznik
[B]
ad 1:moji roztrhat asi muze, jeho asi ne protoze zadnou nebude mit
ad 2: proc to vypada tak, ze "prazska parta" je nejaka sahla?jezdime na motokary, kydame vo autech, to ze obcas prozenem bawo 200 neznamena ze na kazdy krizovatce nechas 1mm gumy... to je nejaka nesmyslna dedukce osminoha....
ad 3: oprava : to prvni bylo phpBB, to byla brnkacka, tohle je vbulletin, nejenom ze je mnohem komplikovanejsi, ale nastavit a pocestit je treba vic nez 800+ stranek....
(jinak diky za podporu, vidim ze chapes co to da prace...)
lets go !mohl bych napsat neco o tom jak mi do mych blinkru NETECE
:mhihi:
2. Ale né, o gumování nejde. Neřeš to, z pohledu venkova jste prostě trochu jiní (stejně jako venkovani se zdaj jiný vám).
3. Aha, mohlo mi to taky dojít (vB codes)... (nějak jsem si ani nevšim změny)
Ad počeš?ování, zo mi vyprávěj, právě jsem absolvoval 1900+ u postnuke 0.714

Originál zaslal Cokes
[B]
2. Ale né, o gumování nejde. Neřeš to, z pohledu venkova jste prostě trochu jiní (stejně jako venkovani se zdaj jiný vám).
3. Aha, mohlo mi to taky dojít (vB codes)... (nějak jsem si ani nevšim změny)
Ad počeš?ování, zo mi vyprávěj, právě jsem absolvoval 1900+ u postnuke 0.714![]()
"venkova" ?

doufam ze se tam jako pardubicak moc nepocitas ...
jinak ad. ten venkov : ja mam kus rodiny cca 10km od toho ... pip ... osminohyho.... a muzu rict ze s takovymhle exemplarem jako se projevil ... se tam nesetkas....
jsme jiny? jo mas pravdu, pijeme zeleny napoje, dychame vakuum a mastime si ptaky obema rukama

jo... je to fakt jsme "jiny"
:yep2: :yep2: :yep2:
Originál zaslal DaF
[B]Krizniku?Ty tri ksichti, co tam dole v tom Tvym prispevku tak strasne parej... To jsi asi Ty, Robert a ja...
Jinak Pardubice jsou v klidu... Mas pravdu, ze to neni az zas takovej venkov...
Jo a ty Tvoje blinkry jsou uplne naklid... Neco o nich napis.Treba esej na dve stranky...
![]()
jasne

myslis esej typu :
Protože by do blinkru mohlo zatékat (viz. dole), je nutné, třeba za vydatné pomoci silikovu, udělat nad objímkou "hráz", která ji chrání před stékající vodou (na finální verzi počítám spíš s vhodným gumovým, nebo plastovým, kroužkem, který nalepím kolem nové objímky).
nebo neco jako
Takže jsem zatím došel k těmto zjištěním: 3W žárovky se jeví jako vhodnější než 5W, protože blikání je při nich výraznější. V jednom blinkru se objevilo trochu vody. Z největší pravděpodobností jde pouze o vodu stečenou z vrchu, takže by to mohlo vyřešit trochu silikonu nad novou objímkou. Až budu vědět jestli to pomohlo, tak si to samozřejmě nenechám jenom pro sebe.
mno nebo neco jako tohle?

Objímka sice nemá vyvedené žádné přípojné body pro dráty, ale na bocích jsou místa kam lze dráty pohodlně připájet. Vzhledem k nepatrnému odběru žárovky stačí použít dvojlinku 2x0.15 o délce min. 0.5m, ale vřele doporučuju víc. Ten půlmetr je opravdu minimum, které už částečně omezuje vysunutí blinkru protí původnímu přívodu (žárovky ale lze i tak pohodlně vyměnit). Na konektoru hlavního světlometu už požadované dráty není problém najít - hnědá je kostra a jako přívod k parkovačkám jsem odhadnul ten nejtenčí drát (samozřejmě to byl on). Na spojení drátů můžete použít buď rychlospojky (v tom případě ale musíte odmotat kousek izolačky, kterou jsou dráty omotané, aby jste si na spojky udělali místo). Druhá možnost (tu jsem použil i já) je odstranit kousek izolace na drátech a nové k nim připájet.

nebo proste znovu zopakovat to, ze reseni s dvouvlaknem je uplne nejlepsi ?

bez vrtani do blinkru pouze s jednim nutnym dratem a trochou zrucnosti?

funny osminoh

:alien:

:yep2: :yep2: :yep2: