Silene s tim od rana bojuju. Pokud byste mel nekdo nejake rady a zkusenosti, jak na to, tak mi je prosim napiste. Je to ctyrramniko s airbagem, klasika, co se montovala do E36.
Odstrojl jsem komplet plasy pod volantem, vcetne toho velkeho plastoveho krytu na palubce zespodu. Nejsem schopen ten volant sundat - nevim jak. Ze zadu je na kazde strane tela volantu jeden sroub s sesticipou hvezdou v hlavicce. Ten kdyby se mi podarilo povolit, tak asi sundamcilko volantu se znackem. Co potom? Nevite nekdo na kterou stranu se povoluji ty zvlastni srouby?
diky...
Máš pravdu,musíš povolit ty šrouby,maj klasickej pravej závit.
Držej dost fest a pak už to je sranda.Potřebuješ ale vercajk
na ty hvězdičky,jinak máš smůlu.Pod pytlíkem je šroub,snad
na 18 klíč.
Originál zaslal Petr [B]Máš pravdu,musíš povolit ty šrouby,maj klasickej pravej závit. Držej dost fest a pak už to je sranda.Potřebuješ ale vercajk na ty hvězdičky,jinak máš smůlu.Pod pytlíkem je šroub,snad na 18 klíč.
s tim kličem nevim čoveče, většinou byval 22 matka
Schválně sem to rozebral a mam tam šroub na 18 klíč.Tehle rozměr maj oblíbenej,posledně sem rozdělával zadní rameno a všechny šrouby a matky jsou na 18.
Originál zaslal Petr [B]Schválně sem to rozebral a mam tam šroub na 18 klíč.Tehle rozměr maj oblíbenej,posledně sem rozdělával zadní rameno a všechny šrouby a matky jsou na 18.
hmmkoukam ze moderni bawa uz maj mensi, zralok a e30 ma 22(stejně jako favo nebo hundrt dvacka)