Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Palubní počítač
Samozřejmě, že to potřebuje i komunikaci s řídící jednoutkou, ale ja chtěl odzkoušet jestli najede aspoň ten software i když to bude hlásit chybu. Takle nevím jestli s tím mám vůbec zabývat nebo to hodit do koše. Teď to mám v autě jako atrapu. Stačilo by mi kdyby na tom chodily hodiny, protože jsem to dal místo těch ananalogovejch.
Já ho zdědil po jednom řediteli, který ho nechal v šupleti a proto si myslím, že není funkční. Jinak AuTec ho prodává za 21800,- což je nehorázná cena. Umí to spustu věcí jako je kontrola obvodů, žárovky, brzdy, řídící jednotka, průměrná spotřeba, dojezd, timer, datum, čas. Více by určitě napsali majitelé vozů jím vybavených. Škoda, že není ve voze předinstalovaná kabeláž. Ale i ta se dá koupit.:info:
Originál zaslal Paul-c
[B]Ceka me to samy.Mam malej komp a budu ho montovat pristi tyden.Zatim bez teplomeru.Podam vcas info.Check a ostatni ti urcite fungovat nebude.
ja mam komp 11 tlacitkovy funkcny a chcem komp s priemernou spotr. to moj nema ,---- ked sa to vymeni kus za kus bude to fungovat??????? nevies nahodou. a este jaky je max komp co to ma vsetko mat moj ma check control, teplotu, cas, dajake memo neviem co to je...
Originál zaslal Paul-c
[B]tak to mas asi stredni.myslim si, ze ten velkej (ten se spotrebou)
ti tam nebude makat, protoze na to nebude mit ta kara pripravu.
to mi je jasne ale v BMW servise to musia vediet dorobit NIE. volal som tam a robili sa ako keby som bol mimozemstan. ale vraj sa na to mrknu. nemoze to byt taky problem. viem ze jeden si to dal dorobit ale to som len pocul takze sa ho neviem spytat. Volal som u nas do Levic skusim este BA.
Originál zaslal ebalaz
[B]to mi je jasne ale v BMW servise to musia vediet dorobit NIE
:cheche: :cheche: :cheche: Ty seš dobrej, ještě jednou mě pobav :cheche: :cheche: :cheche:
Takový věci v BMW servisu v životě nedělali a dělat nebudou. Co nevyčtou z diagnostiky, to neví a takovýhle úpravy jsou pro ně španělská vesnice.
Ještě že máme neznačkový servisy ve kterých se takovýma věcma zabývají (ale taky jich moc nebude). Bejt tebou najdu takovej, kde to už dělali a ne takovej, kde si myslí, že to svedou.
Originál zaslal d.aemon
[B]
:cheche: :cheche: :cheche: Ty seš dobrej, ještě jednou mě pobav :cheche: :cheche: :cheche:
Takový věci v BMW servisu v životě nedělali a dělat nebudou. Co nevyčtou z diagnostiky, to neví a takovýhle úpravy jsou pro ně španělská vesnice.
Ještě že máme neznačkový servisy ve kterých se takovýma věcma zabývají (ale taky jich moc nebude). Bejt tebou najdu takovej, kde to už dělali a ne takovej, kde si myslí, že to svedou.
toho som sa bal. musim take nieco najst...