Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vymena autoradia
Zdravim vsechny bavoracky,
mam problem, jak jinak. Koupil jsem nove autoradio ALPINE, ktere ma ISO konektory a ja mam v bavu puvodni BMW BAVARIA C REVERSE II, ktere jak se dalo cekat, je pripojeno uplne jinym konektorem. Ptal jsem se u distributora ALPINE na red. kabel a nechce se mi davat jen tak 3tis. Verim, ze jste to ve svych okridlenych milaccich jiz delali, tak mi prosim poradte... Dikes
PS: nejlepsi by bylo schema toho konektoru nebo aspon popsani pinu
mam problem, jak jinak. Koupil jsem nove autoradio ALPINE, ktere ma ISO konektory a ja mam v bavu puvodni BMW BAVARIA C REVERSE II, ktere jak se dalo cekat, je pripojeno uplne jinym konektorem. Ptal jsem se u distributora ALPINE na red. kabel a nechce se mi davat jen tak 3tis. Verim, ze jste to ve svych okridlenych milaccich jiz delali, tak mi prosim poradte... Dikes
PS: nejlepsi by bylo schema toho konektoru nebo aspon popsani pinu
Originál zaslal slunicko
[B]Vetsinou kdekoliv a vkterekoliv elektroprodejne...![]()
No, to jsi trochu optimista. To ani v Brně, natož u vás. Ale v lepší prodejně s audiotechnikou pro auta by to mít měli.
:bigok:
Já osobně to nemoh sehnat a protože jsem bytost krajně netrpělivá, tak jsem si zkoušečkou prošel celej ten konektor a vykoumal to sám. Při té příležitosti jsem odhalil i zkrat jednoho repráku na kostru

Ještě bych ten popis někde našel, ale musel bych hledat. Každopádně jestli jedeš do Prahy, tak se na takové pokusy vykašli a za pár stováků si kup tu redukci.
Zkus tohle:
Car-Audio Centrum
Pobřežní 66
180 00 Praha 8
tel.:02/24818263
mail:mailto: ? subject= & body=
Toto autio centrum patri k Electrocity. Montuji tam veskera autoradia. Zdarma kusy zakoupene ve kteremkoli Electrocity. Je tam takovej pohodovej tipek, kterej do toho strasne dela - do CarAudia je strasne zazranej!
Ja jsem tu redukci sehnal prave tam!
Car-Audio Centrum
Pobřežní 66
180 00 Praha 8
tel.:02/24818263
mail:
Toto autio centrum patri k Electrocity. Montuji tam veskera autoradia. Zdarma kusy zakoupene ve kteremkoli Electrocity. Je tam takovej pohodovej tipek, kterej do toho strasne dela - do CarAudia je strasne zazranej!
Ja jsem tu redukci sehnal prave tam!
Jo, bavil jsem se s nim o tom a rikal ze je to u E36 BMW silenej pruser... Ze to jde, ale za strasnou vatu... Tak aby to trosku hralo, se do toho musi natlacit alespon 50.000,- Je tam moc rezani a upravovani. V predu je to vazne pruser. No a v zadu se musi davat komplet novy plato, pod kterym je dodelavana rozperna tyc, ktera nahradi tu cast kastle, kterou vyrezes ven (to kovoe plato). No a pak se s tim da pracovat...
Ale delat bych to nechtel.
Ale delat bych to nechtel.
No uvidime.. Planuji ted upravit jeste sani (otevrene s KN, tepelne izolovany privod vzduchu) a svody a mozna do toho narvu jeste turbo nebo kompresor.. ono s 1.8i se toho moc uz delat neda, ale uz ted mi lita pres 220 coz myslim ze je slusny, ne? Tuning je vlastne zalezitost drazsi nez auto samotne.. Ale je to parada..